Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Πρώτη Φάση του Διαγωνισμού : «Η διατριβή μου σε 3 λεπτά»

Ημερομηνία:

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε η Πρώτη Φάση Αξιολόγησης – Επιλογή των 10 Καλύτερων Παρουσιάσεων Διδακτορικών Διατριβών του Διαγωνισμού με τίτλο: «Η διατριβή μου σε 3 λεπτά» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, στο Αμφιθέατρο «Ν. Πετρίδη» του Τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών.

Η Δεύτερη Φάση Αξιολόγησης, Κεντρική Εκδήλωση για την Επιλογή και Βράβευση των Τριών Καλύτερων Παρουσιάσεων Διδακτορικών Διατριβών, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Ιουλίου 2023 στις 18:30 στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου και θα είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό.

Την ημέρα της κεντρικής εκδήλωσης, μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων, την επιλογή και την βράβευση των τριών καλύτερων παρουσιάσεων διδακτορικών διατριβών, υποψήφιοι διδάκτορες θα παρουσιάσουν την ερευνητική τους δραστηριότητα σε έκθεση posters, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου. Το ευρύ κοινό θα έχει την ευκαιρία να αλληλεπιδράσει περισσότερο με τους υποψήφιους διδάκτορες.
Δείτε περισσότερα στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://www.uoc.gr/announce/3.html

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μανώλης Χνάρης : Μετά από επτά χρόνια...

Μετά από επτά χρόνιά και ενώ η Ελληνική Αλιεία...

Βατσινά για κτίριο Σκουλούδη: Άλλη μια φορά...

Δήλωση της Ελένης Βατσινά μετά την έκθεση αυτοψίας της...

Μανώλης Χνάρης : Μετά από επτά χρόνια...

Μετά από επτά χρόνιά και ενώ η Ελληνική Αλιεία...

Βατσινά για κτίριο Σκουλούδη: Άλλη μια φορά...

Δήλωση της Ελένης Βατσινά μετά την έκθεση αυτοψίας της...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Βατσινά για κτίριο Σκουλούδη: Άλλη μια φορά αδιέξοδο

Δήλωση της Ελένης Βατσινά μετά την έκθεση αυτοψίας της...

Λασίθι:Ενημερωτική συνάντηση για τη γεωλογική και γεωφυσική διερεύνηση της πηγής Μαλαύρας Ιεράπετρας

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, Γιάννη...