Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Πρώτη Φάση του Διαγωνισμού : «Η διατριβή μου σε 3 λεπτά»

Ημερομηνία:

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε η Πρώτη Φάση Αξιολόγησης – Επιλογή των 10 Καλύτερων Παρουσιάσεων Διδακτορικών Διατριβών του Διαγωνισμού με τίτλο: «Η διατριβή μου σε 3 λεπτά» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, στο Αμφιθέατρο «Ν. Πετρίδη» του Τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών.

Η Δεύτερη Φάση Αξιολόγησης, Κεντρική Εκδήλωση για την Επιλογή και Βράβευση των Τριών Καλύτερων Παρουσιάσεων Διδακτορικών Διατριβών, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Ιουλίου 2023 στις 18:30 στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου και θα είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό.

Την ημέρα της κεντρικής εκδήλωσης, μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων, την επιλογή και την βράβευση των τριών καλύτερων παρουσιάσεων διδακτορικών διατριβών, υποψήφιοι διδάκτορες θα παρουσιάσουν την ερευνητική τους δραστηριότητα σε έκθεση posters, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου. Το ευρύ κοινό θα έχει την ευκαιρία να αλληλεπιδράσει περισσότερο με τους υποψήφιους διδάκτορες.
Δείτε περισσότερα στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://www.uoc.gr/announce/3.html

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο: Πέραμα η έκθεση «Γη Μυλοποτάμου 2026»...

Η διοργάνωση συγκεντρώνει παραγωγούς, μεταποιητικές επιχειρήσεις, δημιουργούς και πολιτιστικούς...

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος αύριο σε περιοχές της...

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα...

Ρέθυμνο: Πέραμα η έκθεση «Γη Μυλοποτάμου 2026»...

Η διοργάνωση συγκεντρώνει παραγωγούς, μεταποιητικές επιχειρήσεις, δημιουργούς και πολιτιστικούς...

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος αύριο σε περιοχές της...

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΑΑΔΕ: Διευκρινίσεις για τη φορολογητέα δωρεά επί μεταφοράς χρημάτων

Η αρχική δωρεά φορολογείται πάντοτε, εφόσον υποβληθεί δήλωση φόρου...

Ο Ολυμπος στην κορυφή της UNESCO

Αναγνωρίζεται από την Επιτροπή Παγκόσμιας Κληρονομιάς ως ένα από...