Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου με τον Υφυπουργό Υποδομών & Μεταφορών στην Αθήνα

Ημερομηνία:

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 7/5 στην Αθήνα, η συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού με τον Υφυπουργό Υποδομών & Μεταφορών Νίκο Ταχιάο, με θέμα τις απαιτήσεις του Δήμου Ηρακλείου για τα αναγκαία έργα του ΒΟΑΚ στην «παράκαμψη» Ηρακλείου, έτσι ώστε να μην διχοτομείται η πόλη.

Κατά την συνάντηση, με τη συμμετοχή και του Γενικού Γραμματέα Υποδομών Δημήτρη Αναγνώπουλου, της Νομικής Συμβούλου του Υπουργού Μαρίας Καλλιέρου, της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Ηρακλείου Μαρίας Σκραφνάκη, του Διευθυντή και του Προϊστάμενου της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων – Κατασκευές Συγκοινωνιακών Έργων με Σύμβαση Παραχώρησης Άκη Χριστόπουλου και Αναστάσιου Τράκου αντίστοιχα, συζητήθηκαν οι προτάσεις του Δήμου Ηρακλείου και πραγματοποιήθηκε επισκόπηση σε τεχνικό επίπεδο.

Όπως συμφωνήθηκε, θα ακολουθήσει άμεσα η αποστολή συμπληρωματικών στοιχείων από τον Δήμο στο Υπουργείο, θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη την ερχόμενη εβδομάδα και στη συνέχεια νέα συνάντηση στο Ηράκλειο, προκειμένου όσα απαιτούνται από την πλευρά του Δήμου Ηρακλείου να γίνουν αντικείμενο προμελέτης και στη συνέχεια, εφόσον υπάρξει συμφωνία, να ενταχθούν στο έργο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: «Απογειώθηκε» η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο...

Σταθερά στην κορυφή μεταξύ των 24 αεροδρομίων της ΥΠΑ...

«Ασφυξία» στα νοσοκομεία: Τουρισμός, υποστελέχωση και «εντέλλεσθε»...

Οι αντοχές του Εθνικού Συστήματος Υγείας δοκιμάζονται καθημερινά σε...

Ηράκλειο: «Απογειώθηκε» η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο...

Σταθερά στην κορυφή μεταξύ των 24 αεροδρομίων της ΥΠΑ...

«Ασφυξία» στα νοσοκομεία: Τουρισμός, υποστελέχωση και «εντέλλεσθε»...

Οι αντοχές του Εθνικού Συστήματος Υγείας δοκιμάζονται καθημερινά σε...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μεγάλη μελέτη επιβεβαιώνει – Η Covid ενεργοποιεί κοιμισμένους ιούς στα κύτταρά μας

Ιοί που παραμένουν σε λανθάνουσα κατάσταση βρέθηκαν να ενεργοποιούνται...

Η ζάχαρη το πρώτο κομμάτι στο παζλ της Αλτσχάιμερ

Πώς προδιαθέτει τον οργανισμό μας για την εκδήλωση της...