Ολυμπιακός: Ο Μαρινάκης καλύπτει την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 15 εκατ. ευρώ

ΠΗΓΗ: www.gavros.gr

Η χρονιά έκλεισε αγωνιστικά με τρόπο ιδανικό, για τον Ολυμπιακό, ενώ και σε διοικητικό επίπεδο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης στέλνει ηχηρό μήνυμα προς τον ανταγωνισμό και προς όλους εκείνους, οι οποίοι τον πολεμούν! Προχωρά σε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία έρχεται να τονώσει τα οικονομικά δεδομένα στους πρωταθλητές Ελλάδας και να διασφαλίσει ότι θα συνεχίσουν να βλέπουν κορυφή! Την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου καλύπτει, προφανώς, εξ ολοκλήρου ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ηγέτης, εγγυάται το μέλλον του Θρύλου και το δείχνει με πράξεις και όχι με λόγια. Η Α.Μ.Κ. αναμένεται να προχωρήσει άμεσα, στη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής, 30/12. Ο Ολυμπιακός παραμένει σταθερά σε επίπεδο πρωταθλητισμού και Ευρώπης και κοιτάζει διαρκώς προς τα επάνω. Εγγυάται για αυτό ο άνθρωπος ο οποίος κρατά στα χέρια του την τύχη της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα. Και ο οποίος θέλει η ομάδα αυτή να παραμείνει η καλύτερη στη χώρα. Και να συνεχίσει να προοδεύει και να πηγαίνει ψηλά.

Την ώρα κατά την οποία άλλοι παράγοντες παραμένουν… άφαντοι, την ώρα κατά την οποία άλλοι παράγοντες κάνουν τους… καμπόσους με λεφτά του Δημοσίου και άλλοι… παραδίδουν τα κλειδιά των γηπέδων τους στους «εξυγιαντές», για να βγάλουν τα… προς το ζην, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βάζει ξανά το χέρι στην τσέπη, για τον Ολυμπιακό. Και διασφαλίζει ένα μέλλον με σταθερότητα και ευημερία. Και πάνω από όλα, ένα μέλλον, το οποίο θα βρίσκει τον Ολυμπιακό διαρκώς στην κορυφή.

Τα σχόλια είναι κλειστά.