Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Τι βρέθηκε στο κινητό κατηγορούμενου – Σε κατάσταση σοκ η νεαρή τουρίστρια

Ημερομηνία:

Συνεχίζονται οι έρευνες στα Χανιά μετά την καταγγελία τουρίστριας πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού.

Η αστυνομία έχει ήδη στα χέρια της, το ένα από τα δύο άτομα που υπέδειξε η νεαρή.

Οι έρευνες για τον δεύτερο συνεχίζονται, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα παραδοθεί.

Η κοπέλα από τη Σουηδία παραμένει σε κατάσταση σοκ. Έχει περιγράψει τις στιγμές φρίκης που έζησε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, μετά από νυχτερινή διασκέδαση.

Τι υποστηρίζει ο συλληφθέντας
Ο Έλληνας που έχει συλληφθεί υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή ότι υπήρξε επαφή, αλλά με τη συναίνεση της κοπέλας.

«Μίλησε» το κινητό
Στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων κρατείται ο 23χρονος Κρητικός, που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό και τον βιασμό Σουηδής τουρίστριας. O συλληφθείς μάλιστα φέρεται να είχε στο κινητό του και φωτογραφίες της κοπέλας. Ο δεύτερος φερόμενος ως δράστης αναζητείται από την Αστυνομία και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, αναμένεται σήμερα να παραδοθεί.

Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον 23χρονο, ο οποίος χθες οδηγήθηκε στις ανακριτικές αρχές και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο στη μία το μεσημέρι, αναφέρει ότι διώκεται για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία, πρόκληση σωματικών βλαβών και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Με χτύπησαν όταν προσπάθησα να αντισταθώ
Από την πλευρά του, ο συνήγορος του 23χρονου φερόμενου ως βιαστή αναφέρει πως, υπήρξε ερωτική συνεύρεση με την συναίνεση της κοπέλας. Η κοπέλα έχει καταγγείλει ότι χτυπήθηκε στην προσπάθειά της να αντισταθεί.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου, όταν η 21χρονη μαζί με μια φίλη της διασκέδαζαν σε ένα μπαρ στα Χανιά. Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, γνωρίστηκαν με μια παρέα νεαρών και όταν οι κοπέλες έφυγαν, οι νεαροί προσφέρθηκαν να τις πάνε με το αυτοκίνητο στο κατάλυμα που διέμεναν. Η μια κοπέλα έφυγε και η δεύτερη μπήκε στο αμάξι που επέβαιναν τρία άτομα ενώ ένας ακόμα ακολουθούσε με δεύτερο αυτοκίνητο.

Όταν έφτασαν στην περιοχή του Πλατανιά σταμάτησαν το αυτοκίνητο σε μια ερημική τοποθεσία και όπως κατήγγειλε σοκαρισμένη η 21χρονη οι δύο τη βίασαν ενώ οι άλλοι δύο έφυγαν. Μάλιστα όταν η κοπέλα άρχισε να φωνάζει, όπως είπε στους αστυνομικούς, ο ένας τη χτύπησε.

Τα δύο άτομα ένας, 19 χρόνος και ένας 22χρονος από τα Χανιά, έφυγαν και η κοπέλα βρήκε τη δύναμη να πάρει τηλέφωνο τη φίλη της που έσπευσε να τη βοηθήσει ενώ κατήγγειλε το περιστατικό στο ΑΤ Πλατανιά.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Με 24 θεματικές ενότητες και 65 εισηγητές...

Η Διασπορά επιστρέφει με ιδέες, εμπειρίες και προτάσεις για...

Συναυλία του Χανιώτη τραγουδοποιού Κώστα Λειβαδά που...

Η Περιφέρεια Κρήτης – Π.Ε. Χανίων και ο Δήμος...

Με 24 θεματικές ενότητες και 65 εισηγητές...

Η Διασπορά επιστρέφει με ιδέες, εμπειρίες και προτάσεις για...

Συναυλία του Χανιώτη τραγουδοποιού Κώστα Λειβαδά που...

Η Περιφέρεια Κρήτης – Π.Ε. Χανίων και ο Δήμος...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι δικηγόροι ζητούν την κατάργηση διατάξεων της Κ.Υ.Α. για τη μετανάστευση

Η ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων...

«Ραγδαία ενίσχυση» του El Niño και ακραία καιρικά φαινόμενα: Πότε θα χτυπήσει την Ευρώπη;

Το El Niño επιστρέφει δριμύτερο, απειλώντας τον πλανήτη με...

Συνελήφθη ο αγροτικός γιατρός του Καστελόριζου μετά από μήνυση του δημάρχου – Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Ο μοναδικός αγροτικός γιατρός στο Καστελόριζο συνελήφθη για συκοφαντική...