Όμιλος Μήτση: Δεκαετής συμφωνία διαχείρισης θερέτρου στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Νέα 10-ετή Συμφωνία Διαχείρισης Ακινήτου για το τετράστερο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο «Bali Paradise» στο Μπαλί του Ρεθύμνου Κρήτης συνάπτει ο όμιλος MITSIS HOTELS.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ομίλου, το ξενοδοχείο αναμένεται να ανακαινιστεί πλήρως και να αναβαθμιστεί στην κατηγορία 5 αστέρων έως το 2027. Η συμφωνία διαχείρισης ακινήτου αποτελεί την τρίτη κατά σειρά που έχει πραγματοποιήσει ο Όμιλος το τελευταίο εξάμηνο κατόπιν των δύο συμφωνιών επέκτασής του στη Χαλκιδική.

Η συνολική δυναμικότητα της νέας ξενοδοχειακής μονάδας, που απλώνεται σε ένα παράκτιο οικόπεδο με συνολική επιφάνειά 18.883,50 τ.μ., είναι 238 δωμάτια. Ανάμεσα στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται ένα εστιατόριο, δύο μπαρ, δύο κοινόχρηστες πισίνες, ένα water park, ένα γήπεδο τένις καθώς και κέντρο ευεξίας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Όμιλος Mitsis Hotels θα συμβάλει στον συνολικό σχεδιασμό του έργου, αναπτύσσοντας το brand concept του νέου ξενοδοχείου, τον επιχειρησιακό σχεδιασμό, καθώς και το σύνολο των τεχνικών, σχεδιαστικών και κατασκευαστικών προδιαγραφών λειτουργίας του.

Επίσης, σκοπεύει να αξιοποιήσει πλήρως όλο το φάσμα των καινοτόμων υπηρεσιών Hotel Operation Management και των ψηφιακών υποδομών του, όπως η πλατφόρμα κρατήσεων, η βάση δεδομένων των πελατών του και το ισχυρό πρόγραμμα Loyalty, με στόχο τη βέλτιστη λειτουργία του νέου ξενοδοχειακού θέρετρου, σύμφωνα με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα.

«Ο Όμιλος προσδοκά να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην τουριστική αγορά ενώ υλοποιεί μια σειρά βιώσιμων στρατηγικών επενδύσεων, οι οποίες εδραιώνουν και ισχυροποιούν το brand μας ακόμη περισσότερο στην επόμενη ημέρα της ελληνικής φιλοξενίας», σημειώνει ο Σταύρος Μήτσης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Mitsis Hotels.

https://www.moneyreview.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΟΑΚ:Προσωρινή διακοπή της υδροδότησης της πόλης του...

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης ενημερώνει τους πολίτες ότι, λόγω...

Στη Βουλή η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κ.Λιονή για...

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης Μαρία Λιονή συμμετείχε στις εργασίες...

ΟΑΚ:Προσωρινή διακοπή της υδροδότησης της πόλης του...

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης ενημερώνει τους πολίτες ότι, λόγω...

Στη Βουλή η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κ.Λιονή για...

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης Μαρία Λιονή συμμετείχε στις εργασίες...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι Ευρωπαίοι επιλέγουν το Ηράκλειο για σύντομες αποδράσεις

Αυξημένες κατά 76,1% το 5μηνο Νοέμβριος – Μάρτιος –...

ΕΟΔΥ: Χιλιάδες πολίτες από δάγκωμα σκύλου στο νοσοκομείο το 2023

Σχεδόν τέσσερις στις δέκα περιπτώσεις αφορούσαν ασθενείς με πολλαπλά...

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 116 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Νοέμβριο

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το...