Όμιλος Μήτση: Δεκαετής συμφωνία διαχείρισης θερέτρου στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Νέα 10-ετή Συμφωνία Διαχείρισης Ακινήτου για το τετράστερο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο «Bali Paradise» στο Μπαλί του Ρεθύμνου Κρήτης συνάπτει ο όμιλος MITSIS HOTELS.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ομίλου, το ξενοδοχείο αναμένεται να ανακαινιστεί πλήρως και να αναβαθμιστεί στην κατηγορία 5 αστέρων έως το 2027. Η συμφωνία διαχείρισης ακινήτου αποτελεί την τρίτη κατά σειρά που έχει πραγματοποιήσει ο Όμιλος το τελευταίο εξάμηνο κατόπιν των δύο συμφωνιών επέκτασής του στη Χαλκιδική.

Η συνολική δυναμικότητα της νέας ξενοδοχειακής μονάδας, που απλώνεται σε ένα παράκτιο οικόπεδο με συνολική επιφάνειά 18.883,50 τ.μ., είναι 238 δωμάτια. Ανάμεσα στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται ένα εστιατόριο, δύο μπαρ, δύο κοινόχρηστες πισίνες, ένα water park, ένα γήπεδο τένις καθώς και κέντρο ευεξίας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Όμιλος Mitsis Hotels θα συμβάλει στον συνολικό σχεδιασμό του έργου, αναπτύσσοντας το brand concept του νέου ξενοδοχείου, τον επιχειρησιακό σχεδιασμό, καθώς και το σύνολο των τεχνικών, σχεδιαστικών και κατασκευαστικών προδιαγραφών λειτουργίας του.

Επίσης, σκοπεύει να αξιοποιήσει πλήρως όλο το φάσμα των καινοτόμων υπηρεσιών Hotel Operation Management και των ψηφιακών υποδομών του, όπως η πλατφόρμα κρατήσεων, η βάση δεδομένων των πελατών του και το ισχυρό πρόγραμμα Loyalty, με στόχο τη βέλτιστη λειτουργία του νέου ξενοδοχειακού θέρετρου, σύμφωνα με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα.

«Ο Όμιλος προσδοκά να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην τουριστική αγορά ενώ υλοποιεί μια σειρά βιώσιμων στρατηγικών επενδύσεων, οι οποίες εδραιώνουν και ισχυροποιούν το brand μας ακόμη περισσότερο στην επόμενη ημέρα της ελληνικής φιλοξενίας», σημειώνει ο Σταύρος Μήτσης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Mitsis Hotels.

https://www.moneyreview.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μπαλί Ρεθύμνου: Ένας μοναδικός τόπος διακοπών και...

Το Μπαλί που από ψαροχώρι της δεκαετίας του 1970...

Το Ρέθυμνο ξαναφορά τα καλά του για...

Η ποδοσφαιρική πανδαισία που γοήτευσε, συνάρπασε και άφησε ένα...

Μπαλί Ρεθύμνου: Ένας μοναδικός τόπος διακοπών και...

Το Μπαλί που από ψαροχώρι της δεκαετίας του 1970...

Το Ρέθυμνο ξαναφορά τα καλά του για...

Η ποδοσφαιρική πανδαισία που γοήτευσε, συνάρπασε και άφησε ένα...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μικροί μαθητές απελευθέρωσαν τέσσερα όρνια στον Γιούχτα

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την πρωτόγνωρη εμπειρία που είχαν...

Xανιά: Αντιδράσεις για γυμνούς Βρετανούς ναύτες στο Ενετικό Λιμάνι

Βρετανοί ναύτες εθεάθησαν γυμνοί στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων...

Θηλασμός: Έξυπνη συσκευή μετράει πόσο γάλα πίνουν τα μωρά

Το να μην γνωρίζουν οι γονείς πόσο γάλα καταναλώνει...

Το ούζο μεγάλος πρωταγωνιστής των εξαγωγών

Ανοδική η πορεία των εξαγωγών των ελληνικών αλκοολούχων ποτών. Ισχυρό...