ΟΠΕΚΕΠΕ: Συνεχίζονται οι διαδικασίες για τις συνδεδεμένες, ώστε οι δικαιούχοι να λάβουν τα ποσά που δικαιούνται σε επόμενη πληρωμή

Ημερομηνία:

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά και την πάροδο της τελευταίας παράτασης που είχε δοθεί, η εφαρμογή καταχώρισης παραδόσεων ποσοτήτων για τα συνδεδεμένα καθεστώτα έχει “κλείσει” , προκειμένου ο Οργανισμός να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες που θα οδηγήσουν στην πληρωμή των δικαιούχων πριν το Πάσχα, όπως έχει ανακοινωθεί.

Παρ’ όλο που η σχετική διαδικασία είχε ανακοινωθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ στις 21/2/2024, υπήρξαν φορείς που δεν ενήργησαν έγκαιρα, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στη συγκεκριμένη εφαρμογή, με αποτέλεσμα οι παραγωγοί- πελάτες τους, με ευθύνη των φορέων, να μη δύνανται να λάβουν την δικαιούμενη ενίσχυση στην επικείμενη πληρωμή.

Η διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ, με αίσθημα ευθύνης προς τους παραγωγούς, συνυπολογίζοντας τα νέα δεδομένα, ανακοινώνει ότι θα συνεχίσει τη διεκπεραίωση των προβλεπόμενων διαδικασιών, προκειμένου αυτοί να λάβουν τις σχετικές προσβάσεις και να καταχωρίσουν τις εκκρεμείς παραδόσεις, σε χρόνο που θα ανακοινωθεί από τον Οργανισμό, για να λάβουν την ενίσχυση οι παραγωγοί σε επόμενη πληρωμή. Και τούτο γιατί οποιαδήποτε νέα παράταση θα προκαλούσε καθυστερήσεις στις πληρωμές όσων ήδη έχουν προβεί, εντός των προβλεπομένων προθεσμιών, στις αναγκαίες καταχωρίσεις.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:«Καφές και Βιβλία» Η Λέσχη Ανάγνωσης συνεχίζει...

Η Λέσχη Ανάγνωσης «Καφές και Βιβλία» συνεχίζει και φέτος...

Παρέμβαση Δημάρχου Χερσονήσου για το κυκλοφοριακό χάος...

Την έντονη διαμαρτυρία του για την κατάσταση που επικρατεί...

Ηράκλειο:«Καφές και Βιβλία» Η Λέσχη Ανάγνωσης συνεχίζει...

Η Λέσχη Ανάγνωσης «Καφές και Βιβλία» συνεχίζει και φέτος...

Παρέμβαση Δημάρχου Χερσονήσου για το κυκλοφοριακό χάος...

Την έντονη διαμαρτυρία του για την κατάσταση που επικρατεί...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Παρέμβαση Δημάρχου Χερσονήσου για το κυκλοφοριακό χάος στον ΒΟΑΚ

Την έντονη διαμαρτυρία του για την κατάσταση που επικρατεί...

Ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης επανεξελέγη Γραμματέας της Βουλής

Ο Βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης, επανεξελέγη,...

Έρχεται το 14ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στα Χανιά

Ένα από τα πιο πολυδιάστατα φεστιβάλ της χώρας, το...