ΟΠΕΚΕΠΕ: Συνεχίζονται οι διαδικασίες για τις συνδεδεμένες, ώστε οι δικαιούχοι να λάβουν τα ποσά που δικαιούνται σε επόμενη πληρωμή

Ημερομηνία:

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά και την πάροδο της τελευταίας παράτασης που είχε δοθεί, η εφαρμογή καταχώρισης παραδόσεων ποσοτήτων για τα συνδεδεμένα καθεστώτα έχει “κλείσει” , προκειμένου ο Οργανισμός να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες που θα οδηγήσουν στην πληρωμή των δικαιούχων πριν το Πάσχα, όπως έχει ανακοινωθεί.

Παρ’ όλο που η σχετική διαδικασία είχε ανακοινωθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ στις 21/2/2024, υπήρξαν φορείς που δεν ενήργησαν έγκαιρα, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στη συγκεκριμένη εφαρμογή, με αποτέλεσμα οι παραγωγοί- πελάτες τους, με ευθύνη των φορέων, να μη δύνανται να λάβουν την δικαιούμενη ενίσχυση στην επικείμενη πληρωμή.

Η διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ, με αίσθημα ευθύνης προς τους παραγωγούς, συνυπολογίζοντας τα νέα δεδομένα, ανακοινώνει ότι θα συνεχίσει τη διεκπεραίωση των προβλεπόμενων διαδικασιών, προκειμένου αυτοί να λάβουν τις σχετικές προσβάσεις και να καταχωρίσουν τις εκκρεμείς παραδόσεις, σε χρόνο που θα ανακοινωθεί από τον Οργανισμό, για να λάβουν την ενίσχυση οι παραγωγοί σε επόμενη πληρωμή. Και τούτο γιατί οποιαδήποτε νέα παράταση θα προκαλούσε καθυστερήσεις στις πληρωμές όσων ήδη έχουν προβεί, εντός των προβλεπομένων προθεσμιών, στις αναγκαίες καταχωρίσεις.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά: Έρευνα και δικογραφία μετά τη σύγκρουση...

Παράλληλα με εντολή του υπουργού Ναυτιλίας Βασίλη Κικίλια μεταβαίνει...

Η Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Ρεθύμνης ευχαριστεί συμπολίτες...

Ο Δήμος Ρεθύμνης, η Κοινωνική του Υπηρεσία και...

Χανιά: Έρευνα και δικογραφία μετά τη σύγκρουση...

Παράλληλα με εντολή του υπουργού Ναυτιλίας Βασίλη Κικίλια μεταβαίνει...

Η Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Ρεθύμνης ευχαριστεί συμπολίτες...

Ο Δήμος Ρεθύμνης, η Κοινωνική του Υπηρεσία και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χανιά: Έρευνα και δικογραφία μετά τη σύγκρουση των δύο πλοίων στο λιμάνι της Σούδας

Παράλληλα με εντολή του υπουργού Ναυτιλίας Βασίλη Κικίλια μεταβαίνει...

Η Τράπεζα Χανίων συμμετέχει στο πιλοτικό πρόγραμμα για το ψηφιακό ευρώ

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων επιλέχθηκε από το Ευρωσύστημα για...