ΟΠΕΚΕΠΕ: Συνεχίζονται οι διαδικασίες για τις συνδεδεμένες, ώστε οι δικαιούχοι να λάβουν τα ποσά που δικαιούνται σε επόμενη πληρωμή

Ημερομηνία:

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά και την πάροδο της τελευταίας παράτασης που είχε δοθεί, η εφαρμογή καταχώρισης παραδόσεων ποσοτήτων για τα συνδεδεμένα καθεστώτα έχει “κλείσει” , προκειμένου ο Οργανισμός να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες που θα οδηγήσουν στην πληρωμή των δικαιούχων πριν το Πάσχα, όπως έχει ανακοινωθεί.

Παρ’ όλο που η σχετική διαδικασία είχε ανακοινωθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ στις 21/2/2024, υπήρξαν φορείς που δεν ενήργησαν έγκαιρα, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στη συγκεκριμένη εφαρμογή, με αποτέλεσμα οι παραγωγοί- πελάτες τους, με ευθύνη των φορέων, να μη δύνανται να λάβουν την δικαιούμενη ενίσχυση στην επικείμενη πληρωμή.

Η διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ, με αίσθημα ευθύνης προς τους παραγωγούς, συνυπολογίζοντας τα νέα δεδομένα, ανακοινώνει ότι θα συνεχίσει τη διεκπεραίωση των προβλεπόμενων διαδικασιών, προκειμένου αυτοί να λάβουν τις σχετικές προσβάσεις και να καταχωρίσουν τις εκκρεμείς παραδόσεις, σε χρόνο που θα ανακοινωθεί από τον Οργανισμό, για να λάβουν την ενίσχυση οι παραγωγοί σε επόμενη πληρωμή. Και τούτο γιατί οποιαδήποτε νέα παράταση θα προκαλούσε καθυστερήσεις στις πληρωμές όσων ήδη έχουν προβεί, εντός των προβλεπομένων προθεσμιών, στις αναγκαίες καταχωρίσεις.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η «αποκαθήλωση» του Αυγούστου – Γιατί Σεπτέμβριος...

Παρά τις αρχικές ανησυχίες που είχε προκαλέσει στο ξεκίνημα...

ΟΣΔΕ 2026: «Ανάσα» για αγρότες και κτηνοτρόφους...

Σημαντικές αλλαγές και απλουστεύσεις στη διαδικασία υποβολής της Ενιαίας...

Η «αποκαθήλωση» του Αυγούστου – Γιατί Σεπτέμβριος...

Παρά τις αρχικές ανησυχίες που είχε προκαλέσει στο ξεκίνημα...

ΟΣΔΕ 2026: «Ανάσα» για αγρότες και κτηνοτρόφους...

Σημαντικές αλλαγές και απλουστεύσεις στη διαδικασία υποβολής της Ενιαίας...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

“Φύλλο και φτερό” τα ευαίσθητα ιατρικά μας δεδομένα

Tα απόρρητα έως σήμερα, προσωπικά ιατρικά δεδομένα των πολιτών,...

ΟΣΔΕ 2026: «Ανάσα» για αγρότες και κτηνοτρόφους – Όλες οι αλλαγές και οι απλουστεύσεις στις αιτήσεις

Σημαντικές αλλαγές και απλουστεύσεις στη διαδικασία υποβολής της Ενιαίας...

MEGA NEWS 104,6: Στις 06:00 το πρωί εκπέμπει το νέο ενημερωτικό ραδιόφωνο του MEGA

Με μια ισχυρή δημοσιογραφική ομάδα και ένα πρόγραμμα που...