Ορεινή Κορινθία: «Λατρεύει τα παιδιά του – Δεν υπάρχει περίπτωση αιμομιξίας»

Ορεινή Κορινθία: «Λατρεύει τα παιδιά του – Δεν υπάρχει περίπτωση αιμομιξίας»

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται ο αυτοαποκαλούμενος παλαιοχριστιανός, Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, για τις συνθήκες που διαβιεί με την οικογένεια του μέσα σε λαγούμι στην Ορεινή Κορινθία.
Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απείθεια στον νόμο και τη μη συμμόρφωσή του στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των τριών ανήλικων παιδιών του στο σχολείο.

Αύριο θα περάσει το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Κορίνθου για να απολογηθεί, ενώ κρατείται στο αστυνομικό τμήμα.

Η αδελφή του, Δήμητρα Καλαϊτζιδάκη, μιλώντας στο Live News, χαρακτήρισε τον 45χρονο «άξιο και καλό παιδί, που αγαπάει πολύ τη φύση. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με την αγροτική ζωή, παρόλο που σπούδασε καθηγητής μουσικής».

Για εκείνη ο Μανώλης «είναι ο καλύτερος άνθρωπος. Αγαπάει πολύ τα παιδιά του και τον ανιψιό του, τον γιο μου δηλαδή».

«Είδα τα λαγούμια πρώτη φορά στην τηλεόραση»
Αναφερόμενη, στην εισαγγελική διαταγή για διενέργεια τεστ DNA στην οικογένεια, η ίδια ανέφερε ότι στην αρχή θύμωσε, όταν έγινε λόγος για αιμομιξία από τα Μέσα.

Ωστόσο, στον αδελφό της, που αρνείται να δώσει δείγμα ταυτοποίησης, του ζητάει να το κάνει για να «βουλώσει» στόματα, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

«Θα του πρότεινα για να φανεί η αλήθεια να το κάνει. Μανώλη, στο ζητάω σαν χάρη. Ξέρω ότι με ακούς. Δέξου να το κάνεις», σημείωσε σχετικά.

Στη συνέχεια, η κα Καλαϊτζιδάκη τόνισε ότι δεν ξέρει γιατί δεν πήγαινε τα παιδιά στο σχολείο, ενώ ξεκαθάρισε ότι «στις βιντεοκλήσεις βλέπαμε το τροχόσπιτο, που όλοι γνωρίζουμε. Τα παιδιά ήταν ντυμένα, φροντισμένα, με τα βιβλία τους. Τους στέλναμε και εμείς πράγματα. Τα λαγούμια τα είδα και εγώ πρώτη φορά στην τηλεόραση. Έπεσα από τα σύννεφα».

Τέλος, σχετικά με το πού μπορεί να είναι η Σεβαστή και τα παιδιά, η ίδια απάντησε: «Δεν ξέρω, δεν μπορώ να φανταστώ κάτι. Στην αρχή υπέθετα ότι μπορεί να είναι στην μητέρα της, αλλά η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν τους φιλοξενεί. Δεν μπορεί να πάει το μυαλό μου που είναι. Θα ήθελα να της πω ότι την παρακαλώ πολύ να εμφανιστεί. Είμαστε όλη η οικογένεια εδώ. Ξέρουν ότι τους αγαπάμε και είμαστε δίπλα τους για ό,τι χρειαστούν».

Τα σχόλια είναι κλειστά.