Οργή κατά Πολάκη στο Δρομοκαϊτειο: «Πάρε την ντουντούκα και έλα να μας μιλήσεις, κότα»

Ημερομηνία:

Έντονες αποδοκιμασίες περίμεναν τον Παύλο Πολάκη την ώρα που έφθανε στο υπουργείο Υγείας από καθαρίστριες του Δρομοκαϊτειου και τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, που βρίσκονταν στην οδό Αριστοτέλους.

Φθάνοντας ο Π. Πολάκης -ο οποίος υπενθυμίζουμε τις προάλλες στη Βουλή δεν ζήτησε συγνώμη από τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο- πάρκαρε την μηχανή του πάνω στο πεζοδρόμιο, μπροστά στο υπουργείο Υγείας!

Τότε δέχθηκε την παρατήρηση του κ. Γιαννάκου ο οποίος του ζήτησε να κατεβάσει κάτω τη μοτοσυκλέτα, λέγοντάς του ότι εμποδίζει να περνούν άνθρωποι με αναπηρία.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ζήτησε από τον Παύλο Πολάκη να πάρει την ντουντούκα και να απευθυνθεί στις καθαρίστριες και να τους πει τι πρόκειται να γίνει με το θέμα των συμβάσεων τους. Ωστόσο, ο Π. Πολάκης προχώρησε αμίλητος και μπήκε στο υπουργείο χωρίς να απαντήσει στους συγκεντρωμένους.

Σημειώνεται ότι πριν από περίπου δύο μήνες ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε πάρει την ντουντούκα και μιλώντας μέσω αυτής είχε έντονο διάλογο με τον κ. Γιαννάκο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Από 1η Σεπτεμβρίου η υποχρεωτική ηλεκτρονική καταχώρηση...

Η νέα υποχρέωση αφορά όλους τους συμβεβλημένους με τον...

Εστίαση: Πτώση του τζίρου για δεύτερο συνεχόμενο...

Η ακρίβεια περιορίζει τις εξόδους για φαγητό – Στα...

Από 1η Σεπτεμβρίου η υποχρεωτική ηλεκτρονική καταχώρηση...

Η νέα υποχρέωση αφορά όλους τους συμβεβλημένους με τον...

Εστίαση: Πτώση του τζίρου για δεύτερο συνεχόμενο...

Η ακρίβεια περιορίζει τις εξόδους για φαγητό – Στα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Νίκος Καζαντζάκης: «Ύμνος στην Παναγία»

«Ύμνος στην Παναγία» Νίκος Καζαντζάκης , απόσπασμα Νικάς τη Δικαιοσύνη Εσύ...

Πόσο αλλάζει ο άνθρωπος μετά τα 60; Μελέτη φέρνει την ανατροπή

«Δεν αλλάζει ο άνθρωπος», λέει ο λαός – Η...

Άτομα με αναπηρία: Ποιοι δικαιούνται «προσωπικό βοηθό»

Μεταξύ άλλων, απαιτείται πιστοποίηση αναπηρίας ΚΕΠΑ τουλάχιστον 67% με...