Όργιο παραβατικότητας στα πάρκα του Ηρακλείου – «Εφιάλτης» για κατοίκους της πόλης

Ημερομηνία:

Σε εφιάλτη έχει εξελιχθεί η γειτνίαση με πάρκα, ανοιχτούς χώρους αναψυχής και ανοιχτά γήπεδα… Μουσικές στη διαπασών, κόντρες και μαρσαρίσματα, φωνές και τσακωμοί και βέβαια παραβατικές συμπεριφορές κάνουν ολόκληρες γειτονιές να χάνουν τον ύπνο τους κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι κάτοικοι σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου, έχουν απευθυνθεί στις Αρχές καταγγέλλοντας τις παραβατικές συμπεριφορές. Τα μπλόκα, οι επιχειρήσεις – σκούπα και οι σποραδικές περιπολίες της αστυνομίας δεν είναι αρκετές για να διαφυλάξουν την ησυχία των κατοίκων.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλλουν στην ΚΡΗΤΗ TV και στο neakriti.gr, πέρα από την ηχορύπανση που προκαλούν με τα πειραγμένα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα, τις μουσικές και τις φωνές τους, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν δει μπροστά στα μάτια τους αλισβερίσι ναρκωτικών ακόμα και όπλων. «Δεν τολμάμε να βγούμε στο μπαλκόνι μας λένε οι κάτοικοι που αρκετές φορές έχουν απευθυνθεί στην αστυνομία με τις λύσεις που προσφέρουν οι παρεμβάσεις των αρχών να είναι πρόσκαιρες».

Έχοντας χάσει τον ύπνο και τον ξύπνιο τους οι κάτοικοι σκέφτονται ακόμα και να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Δείτε το βίντεο:

neakriti.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Το καλύτερο ΕΣΥ όλων των εποχών» χρωστάει...

Δεν είναι μόνο οι νοσηλευτές -Υπάρχουν τμήματα και κλάδοι...

«Το καλύτερο ΕΣΥ όλων των εποχών» χρωστάει...

Δεν είναι μόνο οι νοσηλευτές -Υπάρχουν τμήματα και κλάδοι...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Νέα σημαντική χρηματοδότηση στο ΙΤΕ από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας

ΝΕΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ...

Χανιά:Χιλιάδες πολίτες έδωσαν το «παρών» στη συναυλία «Μια Αγκαλιά για τον Μάνο»

Χιλιάδες πολίτες βρέθηκαν χθες στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, συμμετέχοντας...

Bloomberg: Πίσω από το ελληνικό success story – Η χώρα αναπτύσσεται, αλλά το χάσμα παραμένει

Παρά την εντυπωσιακή ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, η πίεση...