Όργιο παραβατικότητας στα πάρκα του Ηρακλείου – «Εφιάλτης» για κατοίκους της πόλης

Ημερομηνία:

Σε εφιάλτη έχει εξελιχθεί η γειτνίαση με πάρκα, ανοιχτούς χώρους αναψυχής και ανοιχτά γήπεδα… Μουσικές στη διαπασών, κόντρες και μαρσαρίσματα, φωνές και τσακωμοί και βέβαια παραβατικές συμπεριφορές κάνουν ολόκληρες γειτονιές να χάνουν τον ύπνο τους κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι κάτοικοι σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου, έχουν απευθυνθεί στις Αρχές καταγγέλλοντας τις παραβατικές συμπεριφορές. Τα μπλόκα, οι επιχειρήσεις – σκούπα και οι σποραδικές περιπολίες της αστυνομίας δεν είναι αρκετές για να διαφυλάξουν την ησυχία των κατοίκων.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλλουν στην ΚΡΗΤΗ TV και στο neakriti.gr, πέρα από την ηχορύπανση που προκαλούν με τα πειραγμένα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα, τις μουσικές και τις φωνές τους, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν δει μπροστά στα μάτια τους αλισβερίσι ναρκωτικών ακόμα και όπλων. «Δεν τολμάμε να βγούμε στο μπαλκόνι μας λένε οι κάτοικοι που αρκετές φορές έχουν απευθυνθεί στην αστυνομία με τις λύσεις που προσφέρουν οι παρεμβάσεις των αρχών να είναι πρόσκαιρες».

Έχοντας χάσει τον ύπνο και τον ξύπνιο τους οι κάτοικοι σκέφτονται ακόμα και να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Δείτε το βίντεο:

neakriti.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: Αποσωληνώθηκε η 3χρονη που είχε κακοποιηθεί...

Χωρίς τεχνική υποστήριξη αναπνέει πλέον το 3χρονο κακοποιημένο κοριτσάκι...

Αυτοψία και επιθεώρηση των εργασιών στον Άγιο...

Την απόλυτη ικανοποίησή τους από την αυτοψία στο μνημείο...

Ηράκλειο: Αποσωληνώθηκε η 3χρονη που είχε κακοποιηθεί...

Χωρίς τεχνική υποστήριξη αναπνέει πλέον το 3χρονο κακοποιημένο κοριτσάκι...

Αυτοψία και επιθεώρηση των εργασιών στον Άγιο...

Την απόλυτη ικανοποίησή τους από την αυτοψία στο μνημείο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

FedΗΑΤΤΑ: Με «φρένο» 5% το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος για τους Έλληνες ταξιδιώτες

Ευνοούνται κοντινοί προορισμοί και πιο οικονομικές επιλογές διαμονής -...

Ο καύσωνας της Ευρώπης έρχεται στην Ελλάδα

Ακραίες οι συνθήκες στην Ευρώπη από τον μεγάλο σε...

Γιατί τελειώνουν Market Pass και επιδόματα; Το «κραχ» και το Plan B του Μαξίμου

Τα κλειστά Στενά του Ορμούζ φέρνουν «μαύρες τρύπες» σε...

3,4 εκατ. τουρίστες από το εξωτερικό στο πρώτο τρίμηνο

Σημαντική αύξηση της ταξιδιωτικής κίνησης από Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία...