Οριστικό: Με 2.000 κόσμο το Final Four του Κυπέλλου

Παρουσία κόσμου θα διεξαχθεί το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας στα δύο Αοράκια, με τον αριθμό των θεατών να ξεπερνά το επιτρεπτό όριο, κατ’ εξαίρεση.
Το Final Four θα κορυφώσει τη δράση στο Κύπελλο Ελλάδος στην Κρήτη (18-20/2) και θα υπάρχει τελικά κόσμος στις εξέδρες στα «Δύο Αοράκια».

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, κύριος Βαγγέλης Λιόλιος ζήτησε και πέτυχε μετά από αρκετές συζητήσεις την επέκταση μάλιστα του επιτρεπτού ορίου προσέλευσης, εξασφαλίζοντας ειδική άδεια από την Πολιτεία, ικανοποιώντας το αίτημα της Ομοσπονδίας.

Στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου του Ηρακλείου αναμένεται να βρεθούν 2.000 άτομα, διπλάσιος αριθμός δηλαδή από τους 1000 θεατές που ισχύει κανονικά.

Το κοινό της Μεγαλονήσου είναι έτοιμο να αγκαλιάσει τη διεξαγωγή ακόμη μιας διοργάνωσης, από τις πολλές που φιλοξενούνται εκεί τα τελευταία χρόνια. Οι μάχες των ημιτελικών θα διεξαχθούν στις 18 Φεβρουαρίου κι ο τελικός στις 20, δύο ημέρες μετά.

Αργότερα θα εκδοθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση που θα επικυρώνει την απόφαση και κατόπιν η ανακοίνωση της ΕΟΚ για τη διάθεση των εισιτηρίων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.