Οσμή σκανδάλου πριν το Κηφισιά – Βόλος

Η γκάφα της Κηφισιάς με Οζέγκοβιτς, Βαφέα και Σάντος, ο ΚΑΠ και η προσφυγή της ομάδας των Βορείων Προαστίων στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Μια απίστευτη ιστορία εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες, με την Κηφισιά να προσφεύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης της Σούπερ Λίγκας

Μια απίστευτη ιστορία εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες, με την Κηφισιά να προσφεύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης της Σούπερ Λίγκας με την οποία οι Οζέγκοβιτς, Βαφέας και Σάντος είναι τιμωρημένοι για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο (11/2, 16:00), για την 22η αγωνιστική.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στο πρόσφατο παιχνίδι της Κηφισιάς με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» (σ.σ νίκη της ομάδας των Βορείων Προαστίων με 2-1), οι Οζέγκοβιτς, Βαφέας και Σάντος «κιτρινίστηκαν» από τον διαιτητή, Ευάγγελο Μανούχο και συμπλήρωσαν κάρτες.
Μέσα σε 60 ώρες από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ, η Κηφισιά έπρεπε να δηλώσει στη διοργανώτρια αρχή σε ποιους αγώνες θα εκτίσουν την ποινή τους οι τρεις ποδοσφαιριστές.

H γκάφα της Κηφισιάς και μια υπόθεση με οσμή σκανδάλου

Οι άνθρωποι της ομάδας των Βορείων Προαστίων, όμως, δεν το έκαναν εντός προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος, με αποτέλεσμα οι τρεις ποδοσφαιριστές να εκτίσουν αναγκαστικά την ποινή τους στο επόμενο ματς πρωταθλήματος, δηλαδή κόντρα στον Βόλο.

Οταν, όμως, στην Κηφισιά κατάλαβαν το λάθος τους επικοινώνησαν με την Σούπερ Λίγκα και ζήτησαν να ακυρώσει την απόφασή της, επικαλούμενοι τεχνικό πρόβλημα με το ίντερνετ και να εκτίσουν την όποια ποινή τους σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια.

Αναρμόδιο το Διαιτητικό Δικαστήριο

Μια δικαιολογία που δεν έπεισε τη διοργανώτρια αρχή, γεγονός που σημαίνει ότι οι τρεις παίκτες που προαναφέραμε είναι τιμωρημένοι, τουλάχιστον με όσα ισχύουν βάση ΚΑΠ, γιατί η Κηφισιά, χωρίς κανένα νομικό έρεισμα, προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης της Σούπερ Λίγκας, ζητώντας οι τρεις ποδοσφαιριστές της να αγωνιστούν κανονικά κόντρα στον Βόλο.
Το Διαιτητικό Δικαστήριο είναι αναρμόδιο για μία τέτοια υπόθεση σύμφωνα με νομικούς κύκλους, παρόλα αυτά, η Κηφισιά κατάφερε να πετύχει την εκδίκαση της υπόθεσης αύριο Σάββατο στις 10 το πρωί.

Απομένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για την προσφυγή της Κηφισιάς, με τη νομοθεσία πάντως να είναι ξεκάθαρη και να προβλέπει την τιμωρία των τριών ποδοσφαιριστών, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΚΑΠ.

Μια υπόθεση με οσμή σκανδάλου, λίγες ώρες πριν το κρίσιμο παιχνίδι της Κηφισιάς με τον Βόλο, που ενδεχομένως να κρίνει πολλά για την ομάδα των Βορείων Προαστίων, όσον αφορά στη μάχη της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα…

Τα σχόλια είναι κλειστά.