Ούτε… βλέμμα – Αμηχανία για Κασσελάκη και Ανδρουλάκη στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης

Ημερομηνία:

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καθόταν δίπλα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο το κλίμα ανάμεσά τους ήταν μάλλον… αμήχανο
Παρουσία πλήθους επισήμων, εκπροσώπων της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας, διεξήχθη η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ήταν φυσικό, το «παρών» έδωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

Αμηχανία για Κασσελάκη και Ανδρουλάκη
Παρόντες στη μεγάλη παρέλαση της Θεσσαλονίκης ήταν και οι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Κασσελάκης και Νίκος Ανδρουλάκης, με το κλίμα μεταξύ τους να είναι μάλλον… αμήχανο και «παγωμένο».

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ καθόταν δεξιά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, να βρίσκεται στα αριστερά του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όπως φαίνεται και από τα βίντεο και τις εικόνες, ο κ. Ανδρουλάκης συνομιλούσε με τον κ. Τζιτζικώστα, με τον κ. Κασσελλακη να βρίσκεται ανάμεσά τους, αμέτοχος.

Ουσιαστικά, η μόνη τυπική επαφή των δύο αρχηγών, ήταν όταν ο κ. Κασσελάκης έφτασε στην εξέδρα των επισήμων και χαιρέτησε όλους τους παριστάμενους δια χειραψίας, ευχόμενος «χρόνια πολλά».

Καθώς πάντως η παρέλαση βρισκόταν σε εξέλιξη, οι κ.κ. Κασσελάκης και Ανδρουλάκης φάνηκαν να έχουν και μια σύντομη συνομιλία.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,9 εκατ. ευρώ...

Κέρδη άνω των 2,9 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ...

Μία ευχή από εσένα, μία ακόμη από...

Τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ επιστρέφουν για 12η χρονιά, συνεχίζοντας...

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,9 εκατ. ευρώ...

Κέρδη άνω των 2,9 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ...

Μία ευχή από εσένα, μία ακόμη από...

Τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ επιστρέφουν για 12η χρονιά, συνεχίζοντας...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χανιά: Δικηγόρος υπεξαίρεσε 142.000 ευρώ από το νοσοκομείο

Ο 75χρονος φέρεται πως τα χρησιμοποίησε για να χτίσει...

«Ετοίμαζε κάτι μεγάλο»: Η σκοτεινή διαδρομή του Κρητικού – Είχε δολοφονήσει 74χρονη στη Γέργερη

Η πρώτη του εγκληματική ενέργεια αποκαλύφθηκε το 2006, όταν...

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,9 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Κέρδη άνω των 2,9 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ...