Π. ΜΠΙΡΙΛΙΡΑΚΗ: Απαντά τις κατηγορίες για έγγραφα αναθέσεων- Αντίστροφα μετρά το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2019

Συναντήσαμε την Πρόεδρος της ΚΕΔΗΡ, κα. Πέπη Μπιρλιράκη

Λένε πως αν δεν έχεις ζήσει τις προετοιμασίες δεν μπορείς να το καταλάβεις. Να το αντιληφθείς, να αναγνωρίσεις την σημασία του. Να εισέλθεις στην φιλοσοφία που συνθέτει την ταυτότητα αυτής της πόλης. Να αισθανθείς την αγάπη με την οποία περιβάλλεται η κάθε λεπτομέρεια.

υπογράφει ο Νίκος Νεβεσκιώτης

Πολιτισμός, έκφραση δημιουργίας, πάθος, ένταση, ερωτισμός συνυπάρχουν αρμονικά με κέφι, διασκέδαση και χιουμοριστική διάθεση. Το Ρεθεμνιώτικό Καρναβάλι αποτελεί ζωντανό κομμάτι της μακραίωνης ιστορίας και παράδοσης αυτής της πόλης.

Με τις μέρες να πλησιάσουν, όλοι προετοιμάζονται για τη μεγάλη γιορτή. Οι ομάδες, τα άρματα, οι καρναβαλιστές…. ακόμα και η πόλη, τα καταστήματα και οι πολίτες προετοιμάζονται για την περίοδο που θα ακολουθήσει. Χιλιάδες επισκέπτες αναμένεται να πλημμυρίσουν και φέτος την πόλη. Να τραγουδήσουν, να χορέψουν, να διασκεδάσουν με ένα τρόπο μοναδικό!

Με αυτές τις σκέψεις βρεθήκαμε στα γραφεία της ΚΕΔΗΡ όπου συναντήσαμε την  Πρόεδρο της Δημοτικής επιχείρησης, κα. Πέπη Μπιρλιράκη. Μέσα από το μικρόφωνο των Παραπολιτικών Κρήτης 102,4 και την καθημερινή εκπομπή «Τα λέμε ΟΛΑ», με τον Παντελή Σπυριδάκη, είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση για το τι αναμένεται να δούμε στο φετινό Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι!

  • Επίσημη καρναβαλική περίοδος – Πότε ξεκινάει; Ποίος θα παρουσιάσει και τι να περιμένουμε;
  • «Χορός στο χώρο και το χρόνο» – Η φετινή θεματική οι συμβολισμοί της και η φιλοσοφία που συνθέτει την ταυτότητα αυτής της πόλης.
  • Η προετοιμασία των ομάδων, οι στολές, τα άρματα και η αγάπη με την οποία περιβάλλεται η κάθε λεπτομέρεια.
  • Επισκεψιμότητα, οι προβλέψεις, οι προωθητικές κινήσεις και το στοίχημα για το 2019.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Τα σχόλια είναι κλειστά.