ΠΑΕ Χανιά | Αποχώρησε ο Γιώργος Βρέντζος

Τα δραματικά γεγονότα στα Χανιά φέρνουν σειρά εξελίξεων με τον Γιώργο Βρέντζο ν’ ανακοινώνει την αποχώρησή του από την ΠΑΕ

Με την επισήμανση ότι «να προσέχετε σαν τα μάτια σας τον Αντώνη Ροκάκη, τον πιο καθαρό και έντιμο παράγοντα που έχω συνεργαστεί», ο κ. Βρέντζος κάνει γνωστή την αποχώρηση του μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο που βρέθηκε στα Χανιά. «Το τι θυσίες έκανα, σε διάφορα επίπεδα, το ξέρω μόνο εγώ και ο άνθρωπος που είναι πλάι μου. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα μιλήσω. Και τότε θέλω να δω αν αυτοί που με αποδοκίμαζαν χθες θα έχουν το φιλότιμο να μου ζητήσουν συγνώμη (αν και οι περισσότεροι από αυτούς δε φαίνεται να διαθέτουν ούτε φιλότιμο ούτε μυαλό). Έως τότε, ας αναλογιστούν όλοι πως ήταν η ομάδα τον Σεπτέμβρη του 2022 που ήρθα και πως είναι τώρα που φεύγω…», τονίζει μεταξύ άλλων σε ανάρτηση του.

Αναλυτικότερα το μήνυμα του που αφορά βέβαια και την πορεία της ομάδας των Χανίων στα πλέι οφ έχει ως εξής:

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε τσεκαρίστηκαν και στους δύο ομίλους της Super League 2 τα εισιτήρια για την Super League 1. Και αν ο πρωταθλητής στο βόρειο όμιλο ήταν ουσιαστικά γνωστός από καιρό (για να μην πω από το καλοκαίρι), αυτός στο νότιο όμιλο ξεκαθάρισε χθες (αν και βέβαια κάποιοι μας είχαν προειδοποιήσει εδώ και μήνες). Μένουν βέβαια ακόμα 3 αγώνες, όπου αμιγώς ποδοσφαιρικά όλα μπορούν να αλλάξουν, αλλά στον θαυμαστό κόσμο της SL2, όπου όσον αφορά τον πρωταθλητή σχεδόν τα πάντα είναι προκαθορισμένα, μην ελπίζετε ούτε καν για τα αυτονόητα.

Το “χρίσμα” στο νότιο όμιλο είχε αρχικά δοθεί στην Καλαμάτα (ακριβώς όπως είχε δοθεί πέρυσι στην Κηφισιά), με “επιλαχούσα” την Καλλιθέα. Κι όταν φάνηκε ότι η Καλαμάτα δεν μπορεί με τίποτα (καλή η αβάντα αλλά πρέπει να έχεις και ομάδα) το “χρίσμα” πέρασε στην επιλαχούσα.

Τα Χανιά προσπάθησαν πάρα πολύ από την αρχή της χρονιάς να ανατρέψουν το στημένο σκηνικό. Παλέψαμε μόνοι, χωρίς καμιά απολύτως βοήθεια, απέναντι σε πολλούς και ισχυρούς, φανερούς και μη, αντιπάλους. Πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος πιάσαμε ξανά κορυφή. Και τότε, μπροστά στον ορατό κίνδυνο τα ανεπιθύμητα Χανιά να μπουν σφήνα στα σχέδια του ποδοσφαιρικού υπόκοσμου, έπιασαν δουλειά όλων των ειδών τα “εργαλεία”. Όσα έγιναν τις 10 μέρες μετά τη νίκη μας επί της Καλλιθέας τα βλέπεις μόνο στον κινηματογράφο σε ταινίες με μαφιόζους και άλλους εγκληματίες

Δεν παραβλέπουμε, βέβαια, τα δικά μας λάθη και αδυναμίες. Γιατί, ό,τι κι αν έκαναν όλοι αυτοί, δε θα τα κατάφερναν αν εμείς είμασταν αγωνιστικά αυτοί που έπρεπε στα play-offs. Με δύο καλές, δύο κακές και μια μέτρια εμφάνιση δεν μπορείς να πάρεις πρωτάθλημα (ειδικά όταν η τράπουλα είναι σε μεγάλο βαθμό σημαδεμένη).

Τα Χανιά οφείλουν να κλείσουν την – ακόμα κι έτσι καλύτερη στην ιστορία τους – χρονιά με αξιοπρέπεια και ψηλά το κεφάλι. Ο στόχος της ανόδου δεν επιτεύχθηκε αλλά, για πρώτη φορά, η ομάδα ήταν ανταγωνιστική και πρωταγωνίστρια από την αρχή μέχρι το τέλος. Ας είναι αυτή η βάση πάνω στην οποία θα χτιστεί η επόμενη χρονιά.

ΥΓ1. Επί προσωπικού: Το τι προσέφερα τους 18,5 μήνες που ήμουν κοντά στην ομάδα το ξέρουν πολύ καλά όλοι (διοίκηση, στελέχη, προπονητές, παίκτες). Το τι θυσίες έκανα, σε διάφορα επίπεδα, το ξέρω μόνο εγώ και ο άνθρωπος που είναι πλάι μου. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα μιλήσω. Και τότε θέλω να δω αν αυτοί που με αποδοκίμαζαν χθες θα έχουν το φιλότιμο να μου ζητήσουν συγνώμη (αν και οι περισσότεροι από αυτούς δε φαίνεται να διαθέτουν ούτε φιλότιμο ούτε μυαλό). Έως τότε, ας αναλογιστούν όλοι πως ήταν η ομάδα τον Σεπτέμβρη του 2022 που ήρθα και πως είναι τώρα που φεύγω…

ΥΓ2. Να προσέχετε σαν τα μάτια σας τον Αντώνη Ροκάκη, τον πιο καθαρό και έντιμο παράγοντα που έχω συνεργαστεί…

Πηγή | Athlitiko.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.