ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Το ρημαγμένο ελληνικό ποδόσφαιρο ζει τις τελευταίες ώρες μια ακόμα παρωδία»

Ημερομηνία:

Νέα επίθεση του Ολυμπιακού κατά της ΕΠΟ, με αφορμή τον ορισμό της Ριζούπολης ως έδρας του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ, με πιθανή ημερομηνία την 26η Ιουλίου. «Αντί επιτέλους να οργανώσουν μια γιορτή του ποδοσφαίρου, προσπαθούν να στήσουν μια ακόμα θλιβερή παράσταση», τονίζουν οι «ερυθρόλευκοι» στην ανακοίνωσή τους, επισημαίνοντας ότι «το ρημαγμένο ελληνικό ποδόσφαιρο ζει τις τελευταίες ώρες μια ακόμα παρωδία».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Το ρημαγμένο ελληνικό ποδόσφαιρο ζει τις τελευταίες ώρες μια ακόμα παρωδία.

Σύμφωνα με τις εμπνεύσεις της ΕΠΟ ο Ευρωπαίος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η δεύτερη σήμερα στο Πρωτάθλημα ΑΕΚ καλούνται να παίξουν τελικό Κυπέλλου σε γήπεδο ομάδας Β’ Εθνικής, στο οποίο δεν έχει διεξαχθεί αγώνας από τον Μάρτιο! Ενώ υπάρχουν τόσα διαθέσιμα ευρωπαϊκά αδειοδοτημένα γήπεδα, όπως το «Κλεάνθης Βικελίδης», του Περιστερίου, η Τούμπα ακόμα και της Νέας Σμύρνης.

Αντί επιτέλους να οργανώσουν μια γιορτή του ποδοσφαίρου, προσπαθούν να στήσουν μια ακόμα θλιβερή παράσταση που δημιουργεί τεράστια θέματα για τη σωματική ακεραιότητα των παιχτών και έχει ήδη προκαλέσει γενικότερα ζητήματα ασφαλείας και έντασης.

Σας καλούμε επιτέλους να σοβαρευτείτε, έστω για μια φορά και να πράξετε ανάλογα ώστε ο τελικός να γίνει στο καλύτερο και καταλληλότερο διαθέσιμο γήπεδο για να παρακολουθήσουμε μια πραγματική γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: Ποιοι δρόμοι κλείνουν την Κυριακή για...

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν την Κυριακή 4 Οκτωβρίου...

Κανονικά την Κυριακή ο Ημιμαραθώνιος στο Αρκαλοχώρι

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι τα νέα μετεωρολογικά δεδομένα δεν...

Ηράκλειο: Ποιοι δρόμοι κλείνουν την Κυριακή για...

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν την Κυριακή 4 Οκτωβρίου...

Κανονικά την Κυριακή ο Ημιμαραθώνιος στο Αρκαλοχώρι

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι τα νέα μετεωρολογικά δεδομένα δεν...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Έρευνα-καμπανάκι: Η ζάχαρη μαζί με αντιβιοτικά μπορεί να ανοίξει τον δρόμο σε επικίνδυνες λοιμώξεις

Η κατανάλωση ζάχαρης κατά τη διάρκεια θεραπείας με αντιβιοτικά...

Η συνάντηση του Νίκου Καζαντζάκη με τον Κωνσταντίνο Καβάφη

Όπως αυτή φιλοξενήθηκε στην εφημερίδα Πρωία, στις 15 Απριλίου...