Παγώνη για γρίπη: Τον Ιανουάριο θα έχουμε εκρηκτική αύξηση κρουσμάτων

Ημερομηνία:

Το κώδωνα του κινδύνου έκρουσε η Ματίνα Παγώνη για το εκρηκτικό κοκτέιλ κοροναϊού, γρίπης και συγκυτιακού ιού RSV.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» τόνισε πως σε όλη την Ευρώπη σημειώνεται έκρηξη κρουσμάτων και ανέφερε ως παράδειγμα την Γαλλία, όπου ήδη έχει ξεκινήσει η συζήτηση για την επιστροφή της μάσκας.

«Θέλει μεγάλη προσοχή και παρακαλώ τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο της γρίπης, να μην το αφήσουν. Η έξαρση της γρίπης θα εμφανιστεί μετά τις 20 Δεκεμβρίου, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. Πρέπει να δείξουν προσοχή ειδικά οι άνθρωποι με υποκείμενα νοσήματα. Δεν πρέπει να παίζουμε με αυτά, γιατί εάν ξεκινήσουν οι εισαγωγές και οι διασωληνώσεις, τότε τα πράγματα δεν θα πάνε καλά», δήλωσε.

Bonus 250 ευρώ στους γιατρούς του ΕΚΑΒ
Τη χορήγηση μηνιαίου οικονομικού κινήτρου προσέλκυσης και παραμονής, ύψους 250 ευρώ, σε όλους τους γιατρούς του ΕΚΑΒ, ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής χθες, Πέμπτη, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η Ματίνα Παγώνη στο MEGA, η απόφαση αυτή ήταν σωστή, καθώς οι υπηρεσίες που προσφέρουν είναι πολύ μεγάλες και επικίνδυνες, ενώ τόνισε πως η καθαρή αύξηση στους μισθούς των γιατρών ανέρχεται στο 5%.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

450 Tour Operators από περισσότερες από 30...

Επαγγελματίες του τουρισμού από χώρες όπως το Βιετνάμ, η...

Σπίτια με κοινωνικό μίσθωμα: Ποιοι δικαιούνται τις...

Στην πρώτη Εθνική Στρατηγική για τη Στεγαστική Πολιτική, στην...

450 Tour Operators από περισσότερες από 30...

Επαγγελματίες του τουρισμού από χώρες όπως το Βιετνάμ, η...

Σπίτια με κοινωνικό μίσθωμα: Ποιοι δικαιούνται τις...

Στην πρώτη Εθνική Στρατηγική για τη Στεγαστική Πολιτική, στην...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Δωρεά απινιδωτή στο ΚΑΠΗ Αρκαλοχωρίου

Μια σημαντική πράξη κοινωνικής προσφοράς πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Αρκαλοχωρίου,...

Θετικός ο Υπουργός Υγείας στην ένταξη του Νοσοκομείου Χανίων στις υγειονομικά άγονες περιοχές

Ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης τηλεφώνησε το μεσημέρι...