ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 29 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Απρίλιο

Ημερομηνία:

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Απρίλιο του 2021, από τις 12 Απριλίου που επαναλειτούργησαν τα καταστήματα ΟΠΑΠ έως το τέλος του μήνα, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 29 εκατομμύρια ευρώ.
Την τελευταία εβδομάδα, από τις 27 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου 2021, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στην Πτολεμαΐδα, επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα», «Ημίχρονο/Τελικό» και «Αποτέλεσμα 1ου Ημιχρόνου» σε έξι αγώνες από το Champions League, το Κύπελλο Ελλάδας, την πρώτη κατηγορία της Τουρκίας, τη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας και της Σουηδίας, έπαιξε το σύστημα 4-5-6 και με 11 ευρώ κέρδισε 14.730,43 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, το Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου, στο ιπποδρόμιο του Turffontein, στο Τετραπλό (τέσσερις πρώτοι ίπποι με τη σωστή σειρά), ένας νικητής από την Καλλιθέα κέρδισε 1.719,15 ευρώ. 

Εταιρικό προφίλ

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς.

Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα  για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Έρχονται νέα SMS για προληπτικές εξετάσεις

Νέα SMS αναμένεται να αποσταλούν τους επόμενους μήνες για...

Απάτη “μαμούθ” 40 εκατ. ευρώ κατά του...

Σαράντα έξι άτομα μέσω εταιριών έλαβαν βεβαίωση επιστροφής ύψους...

Έρχονται νέα SMS για προληπτικές εξετάσεις

Νέα SMS αναμένεται να αποσταλούν τους επόμενους μήνες για...

Απάτη “μαμούθ” 40 εκατ. ευρώ κατά του...

Σαράντα έξι άτομα μέσω εταιριών έλαβαν βεβαίωση επιστροφής ύψους...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Εντοπίστηκαν να αναζητούν λαγούς με προβολέα – Πρόστιμο 1.000 ευρώ και αυτόφωρο

Στα χέρια των αρμόδιων αρχών βρέθηκαν δύο άτομα στην...

Έρχονται νέα SMS για προληπτικές εξετάσεις

Νέα SMS αναμένεται να αποσταλούν τους επόμενους μήνες για...

Κρήτη: Διακοπές ρεύματος την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου – Οι περιοχές και οι ώρες

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν αύριο, Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου,...

Απάτη “μαμούθ” 40 εκατ. ευρώ κατά του Δημοσίου “εντόπισε” η Αρχή για το Ξέπλυμα

Σαράντα έξι άτομα μέσω εταιριών έλαβαν βεβαίωση επιστροφής ύψους...