ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 29 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Απρίλιο

Ημερομηνία:

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Απρίλιο του 2021, από τις 12 Απριλίου που επαναλειτούργησαν τα καταστήματα ΟΠΑΠ έως το τέλος του μήνα, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 29 εκατομμύρια ευρώ.
Την τελευταία εβδομάδα, από τις 27 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου 2021, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στην Πτολεμαΐδα, επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα», «Ημίχρονο/Τελικό» και «Αποτέλεσμα 1ου Ημιχρόνου» σε έξι αγώνες από το Champions League, το Κύπελλο Ελλάδας, την πρώτη κατηγορία της Τουρκίας, τη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας και της Σουηδίας, έπαιξε το σύστημα 4-5-6 και με 11 ευρώ κέρδισε 14.730,43 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, το Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου, στο ιπποδρόμιο του Turffontein, στο Τετραπλό (τέσσερις πρώτοι ίπποι με τη σωστή σειρά), ένας νικητής από την Καλλιθέα κέρδισε 1.719,15 ευρώ. 

Εταιρικό προφίλ

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς.

Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα  για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δίκη Βαλυράκη: Αθώοι οι ψαράδες για τον...

Την αθώωση των δυο ψαράδων που δικάστηκαν για το...

Ερευνα σε 50 δήμους για σκάνδαλο €500...

Εικονικοί διαγωνισμοί, υπερκοστολογήσεις έως και 300% και εκδιώξεις ελεγκτών...

Δίκη Βαλυράκη: Αθώοι οι ψαράδες για τον...

Την αθώωση των δυο ψαράδων που δικάστηκαν για το...

Ερευνα σε 50 δήμους για σκάνδαλο €500...

Εικονικοί διαγωνισμοί, υπερκοστολογήσεις έως και 300% και εκδιώξεις ελεγκτών...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά για πρώτη φορά στο Ρέθυμνο

24–29 Οκτωβρίου 2026 Με ιδιαίτερη χαρά και βαθιά συγκίνηση, η...

Το Πολυτεχνείο Κρήτης καλωσόρισε τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριές του!

Σε ιδιαίτερα θετικό και ενθουσιώδες κλίμα πραγματοποιήθηκε το “Καλωσόρισμα...

Δήμος Ηρακλείου:Αυτοψία στα έργα των ασφαλτοστρώσεων από τον Δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό

Αυτοψία στο έργο ασφαλτόστρωσης της οδού Παπαπέτρου Γαβαλά πραγματοποίησε...