Παναγιώτης Νίκας για διαγραφή Σαμαρά: Άργησε να γίνει, θετικό γεγονός για την πολιτική ζωή του τόπου

Ημερομηνία:

Καζάνι που βράζει θυμίζει η Νέα Δημοκρατία καθώς οι αναταράξεις που προκάλεσε η συνέντευξη Σαμαρά στο Βήμα καθώς και η διαγραφή του από την ΚΟ αλλά και το κόμμα, συνεχίζονται.

Ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, μιλώντας τη Δευτέρα σε τοπικό μέσο, σχολίασε τη διαγραφή του Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας πως «έπρεπε να γίνει πολύ συντομότερα», δείχνοντας έτσι πως η κίνηση του πρωθυπουργού ενδεχομενως να πρόσφερε εκτόνωση στην ένταση που υπήρχε εδώ και καιρό στο κυβερνόν κόμμα.

«Αυτή η συνεχής γκρίνια και η συνεχής υπονόμευση τα τελευταία χρόνια, δημιούργησε τεράστια προβλήματα», υπογράμμισε ο κ. Νίκας.

Μιλώντας στο IonianTV, ο κ. Νίκας καταλόγισε στην κυβέρνηση συνεχή υποχωρητικότητα απέναντι στον Αντώνη Σαμαρά, καθώς όπως υποστήριξε «τον άφηνε να συνθέτει τα βουλευτικά ψηφοδέλτια, τον άφηνε να προκρίνει συγκεκριμένους ανθρώπους για τις θέσεις στην αυτοδιοίκηση, ακόμη και δήμαρχοι που έχαναν τους προωθούσε και σε παραπάνω θέσεις, όριζε τους διευθυντές των νοσοκομείων, όριζε τους διοικητές σε οργανισμούς». Επίσης, τον κατηγόρησε για «ρουσφέτια παντού, μία παλαιοπολιτική την οποία πρέπει να εγκαταλείψει η χώρα μας και να πάει μπροστά».

«Γι’ αυτό θεωρώ αυτήν την εξέλιξη έστω κι αν έγινε αργά, ένα θετικό γεγονός για την πολιτική ζωή της πατρίδος μας», κατέληξε.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΑΑΔΕ: Στο μικροσκόπιο τα αυτοκίνητα με ξένες...

Εντατικοί έλεγχοι για οχήματα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα με...

Πώς βοηθάμε το παιδί στη μελέτη χωρίς...

Η επιθυμία αυτή είναι καλοδεχούμενη, όμως υπάρχει μία λεπτή...

ΑΑΔΕ: Στο μικροσκόπιο τα αυτοκίνητα με ξένες...

Εντατικοί έλεγχοι για οχήματα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα με...

Πώς βοηθάμε το παιδί στη μελέτη χωρίς...

Η επιθυμία αυτή είναι καλοδεχούμενη, όμως υπάρχει μία λεπτή...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΑΑΔΕ: Στο μικροσκόπιο τα αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες – Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμα

Εντατικοί έλεγχοι για οχήματα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα με...

Πώς βοηθάμε το παιδί στη μελέτη χωρίς να αναλαμβάνουμε εμείς τα μαθήματά του

Η επιθυμία αυτή είναι καλοδεχούμενη, όμως υπάρχει μία λεπτή...

Προσωπικός Βοηθός: Ανοίγει η πλατφόρμα για αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Σε λειτουργία τίθεται η πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Προσωπικός...

Γιατί το μυαλό μας «κολλάει» στο χειρότερο σενάριο;

Όταν κάτι δεν μας πάει όπως το θέλουμε, αμέσως...