Παναγιώτης – Ραφαήλ : Στάθηκε για πρώτη φορά στα πόδια του

Ημερομηνία:

Στη Βοστώνη βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ, όπου δίνει μάχη για την υγεία του, λαμβάνοντας την κατάλληλη θεραπεία.

Εδώ και λίγο καιρό ο Παναγιώτης – Ραφαήλ δεν νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ωστόσο παρακολουθείται καθημερινά από τους γιατρούς, οι οποίοι του κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις για να δουν την εξέλιξη της πορείας του.

Η υγεία του μικρού παιδιού, που συγκίνησε όλη την Ελλάδα, παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, όπως φαίνεται και σε βίντεο που ανήρτησαν οι γονείς του στη σελίδα «Γίνει ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ» στο facebook, όπου φαίνεται ο Παναγιώτης – Ραφαήλ να στέκεται για λίγο στα πόδια του.

«Είχαμε καιρό να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση του παιδιού, η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη από εξετάσεις και φυσικοθεραπείες. Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι και θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, γιατί χάρη σε εσάς το καταφέραμε αυτό!!! Το ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο και πολλή δουλειά ακόμα αλλά έχουμε την υπομονή και τη δύναμη που μας δίνει ο μικρός μας και εσείς!! Σας ευχαριστούμε ολόψυχα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ενδιάμεσες Εκλογές ΗΠΑ: Οι πολιτείες «κλειδιά», τα...

Στις κάλπες οι Αμερικανοί για τις κρίσιμες ενδιάμεσες εκλογές,...

Κομισιόν: 12μηνο «πάγωμα» στις εθνικές απαγορεύσεις για...

Σε αναμονή ενός έτους καλεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τα...

Ενδιάμεσες Εκλογές ΗΠΑ: Οι πολιτείες «κλειδιά», τα...

Στις κάλπες οι Αμερικανοί για τις κρίσιμες ενδιάμεσες εκλογές,...

Κομισιόν: 12μηνο «πάγωμα» στις εθνικές απαγορεύσεις για...

Σε αναμονή ενός έτους καλεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εκτός Χανίων ο Δήμαρχος για το Smart City Expo της Βαρκελώνης και το Συνέδριο της ΚΕΔΕ

Στη Βαρκελώνη βρίσκεται από χθες, Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2026,...

Βιωσιμότητα, αισθητική, συμπερίληψη για το New European Bauhaus στην Κρήτη

Πρώτο από τα τρία συμμετοχικά εργαστήρια, με στόχο τις...