Πανηγύρι χωρίς… αλκοόλ σε χωριό της Κρήτης

Με αφορμή τα αδιάκοπα τροχαία που καταγράφονται στους δρόμους του νησιού ο πολιτιστικός Σύλλογος Ασκορδαλού διοργανώνει φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση άνευ αλκοόλ

Στην Κρήτη δεν υφίσταται γλέντι χωρίς ποτό, χορό και μουσική, παρόλα αυτά σε χωριό του νησιού έλαβε χώρα ένα πανηγύρι πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα καθώς δεν σέρβιραν καθόλου αλκοόλ!

Ο πολιτιστικός Σύλλογος Ασκοδραλού αποφάσισε μετά από τρία χρόνια αποχής, λόγω κορωνοϊού, να διεξάγει το φετινό γλέντι την παραμονή του Αγίου Ιωάννου του Ριγολόγου άνευ αλκοόλ.

Με την πράξη τους αυτή θέλουν να στείλουν στην κοινωνία ένα διπλό μήνυμα αρχικά ότι μπορεί κανείς να διασκεδάσει χωρίς αλκοόλ και δεύτερον ότι είναι χρέος όλων μας να τηρούμε πιστά τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ο οποίος αποτρέπει την οδήγηση σε περίπτωση κατανάλωσης αλκοόλ.

Η εκδήλωση φέτος θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς θα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την αποθεραπεία ενός συγχωριανού, του οποίου ακρωτηρίασαν το πόδι μετά από τροχαίο.https://www.neakriti.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.