Πάνω από 100.000 οι εμβολιασμοί στην Κρήτη!

Ξεπέρασαν τους 100.000 οι εμβολιασμοί στην Κρήτη!

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, συνολικά 100.268 είναι οι εμβολιασμοί (είτε α’ είτε β’ δόσης) που έχουν γίνει στην Κρήτη.

Χαρακτηριστικά, ο Υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Δημήτρης Αγαπίου, αναφέρει:

Κάθε εμβόλιο ένα βήμα προς την Ελευθερία μας! Ήδη πάνω από 100.000 εμβόλια έχουν γίνει σε συμπολίτες στην Κρήτη μας και συνεχίζουμε.

Νομός Λασιθίου 16.314
Νομός Ηρακλείου 42.931
Νομός Ρεθύμνου 12.833
Νομός Χανίων 28.190
Μόνο υπερηφάνεια για την μεγάλη προσπάθεια των Υγειονομικών μας τόσο στην διαχείριση της πανδημίας όσο και στην συμμετοχή στην εμβολιαστικη κάλυψη των πολιτών.

Συνεχίζουμε να τηρούμε την υγιεινή των χεριών, την τήρηση των αποστάσεων,την σωστή χρήση της μάσκας, τον καλό αερισμό των χώρων.

Νοιαζόμαστε | Προστατευόμαστε | Εμβολιαζόμαστε

Β. Κικίλιας: Ο εμβολιασμός είναι το μεγαλύτερο υγειονομικό εγχείρημα το οποίο έχει αποτολμηθεί να γίνει ποτέ στη χώρα

Ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας σε δηλώσεις του τόνισε ότι η προσπάθεια που γίνεται για τον εμβολιασμό του πληθυσμού στη χώρα μας «είναι το μεγαλύτερο υγειονομικό εγχείρημα το οποίο έχει αποτολμηθεί ποτέ να οργανωθεί στη χώρα. Είναι μια συνολική, ομαδική προσπάθεια αλληλεγγύης και αλληλοστήριξης που έρχεται και “δένει” τον εμβολιασμό, την οργάνωσή του, την ψηφιοποιήσή του, τις νέες τεχνολογίες, μαζί με τον ανθρώπινο παράγοντα: το σεβασμό που δείχνουν οι υγειονομικοί, οι γιατροί, οι νοσηλευτές, το προσωπικό μας, στους συμπολίτες μας που έρχονται με τάξη, με οργάνωση, χωρίς καθυστέρηση να εμβολιαστούν».https://www.parakritika.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.