Πάνω από 50 επιχειρήσεις στις Ημέρες Καριέρας του ΕΛΜΕΠΑ

Το Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) με χαρά θα υποδεχθεί περισσότερες από πενήντα επιχειρήσεις, από όλη την Ελλάδα, στις Ημέρες Καριέρας (Career Days) που θα πραγματοποιηθούν 3 και 4 Νοεμβρίου 2022.
Πρόκειται για μία συνάντηση τελειόφοιτων και απόφοιτων του ΕΛΜΕΠΑ με στελέχη επιλογής προσωπικού επιχειρήσεων / οργανισμών που αναζητούν το «επόμενο ταλέντο» για το ανθρώπινο δυναμικό τους. Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μια σημαντική εκδήλωση εξωστρέφειας του ΕΛΜΕΠΑ και συνεισφέρουν σημαντικά στη μόχλευση της τοπικής και εθνικής αγοράς εργασίας.
Στις Ημέρες Καριέρας του ΕΛΜΕΠΑ, οι επιχειρήσεις / οργανισμοί θα έχουν την ευκαιρία να:
• Έρθουν σε επαφή και να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις με υποψήφιους μελλοντικούς εργαζόμενους (αποφοίτους και τελειόφοιτους του ΕΛΜΕΠΑ)
• Παρουσιάσουν την επιχείρηση/φορέα τους σε υποψήφια στελέχη (φοιτητές/αποφοίτους) και γενικότερα στην ακαδημαϊκή κοινότητα του ΕΛΜΕΠΑ
• Αναζητήσουν φοιτητές για πρακτική άσκηση
• Δράσουν συμβουλευτικά προς τους φοιτητές/αποφοίτους του ΕΛΜΕΠΑ μέσω ομιλιών που σχετίζονται με τη σύγχρονη αγορά εργασίας.
Για τη συμμετοχή στις Ημέρες Καριέρας του ΕΛΜΕΠΑ δεν υπάρχει κόστος εγγραφής.
Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και οι φοιτητές/απόφοιτοι του ΕΛΜΕΠΑ θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν τόσο δια ζώσης στην Πανεπιστημιούπολη του ΕΛΜΕΠΑ στο Ηράκλειο, όσο και διαδικτυακά μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.
Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις/φορείς μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχή έως 14 Οκτωβρίου 2022 στο σύνδεσμο: https://career.hmu.gr/career-days/

Τα σχόλια είναι κλειστά.