Πάνοπλοι μετανάστες πιάστηκαν στον Εβρο – Συναγερμός στις Αρχές

Ημερομηνία:

Συναγερμός σήμανε στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής στον Έβρο, όταν στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με στελέχη της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κομοτηνής, συνέλαβαν πέντε παράτυπους μετανάστες στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν 10 πιστόλια Τουρκικής κατασκευής των 9mm.

Εντόπισαν τέσσερις

Tα στελέχη του Λιμενικού εντόπισαν τα άτομα, τέσσερις Σύρους και έναν Αλγερινό ηλικίας από 21 έως 42 ετών, την ώρα που τους μετέφερε ένα άλλο άτομο με ταχύπλοο από την Τουρκία στην Ελληνική πλευρά στο Σουφλί. Ο οδηγός του ταχύπλοου αφου τους αποβίβασε στην συνέχεια επέστρεψε στην Τουρκία.

Συνελήφθησαν

Όταν τα πέντε άτομα ξεκίνησαν να απομακρύνονται από την περιοχή ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν. Με έκπληξη οι λιμενικοί και οι αστυνομικοί, εντόπισαν στο σακίδιο του Αλγερινού, ηλικίας 21 ετών, δέκα πιστόλια τουρκικής προέλευσης διαμετρήματος 9mm, με σβησμένους τους αριθμούς σειράς. Παράλληλα κατάσχεσαν και τρία κινητά τηλέφωνα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Έκρηξη στη Motor Oil: Πέθανε ο ένας...

Υπέκυψε στα τραύματά του ο ένας από τους δύο...

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 121 εκατομμύρια ευρώ...

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το...

Έκρηξη στη Motor Oil: Πέθανε ο ένας...

Υπέκυψε στα τραύματά του ο ένας από τους δύο...

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 121 εκατομμύρια ευρώ...

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Ηρακλείου:Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου

Ο Αντιδήμαρχος Tάσος Τσατσάκης θα είναι ο Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας...

Δήμος Καντάνου Σελίνου:Επαναλειτουργία και άνοιγμα Φαραγγιού Αγίας Ειρήνης

𝝚𝝥𝝖𝝢𝝖𝝠𝝚𝝞𝝩𝝤𝝪𝝦𝝘𝝞𝝖 𝝟𝝖𝝞 𝝖𝝢𝝤𝝞𝝘𝝡𝝖 𝚽𝚨𝚸𝚨𝚪𝚪𝚰𝚶𝚼 𝚨𝚪𝚰𝚨𝚺 𝚬𝚰𝚸𝚮𝚴𝚮𝚺 Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου...

Ο Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Χανίων παρουσιάζει «Η δίκη του Μάνου Χατζιδάκι»

(βασισμένο σε δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» 8/6/1963) - «Γραφείο λογοκρισίας»...