Παρ’ ολίγον απάτη σε βάρος γιατρού στο Ηράκλειο – Ήξερε λεπτομέρειες για τη ζωή της και τα προσωπικά δεδομένα

Προβληματισμός για τις προσωπικές πληροφορίες που διαθέτουν οι επιτήδειο

Παρ’ ολίγον απάτη σε βάρος γιατρού στο Ηράκλειο – Ήξερε λεπτομέρειες για τη ζωή της και τα προσωπικά δεδομένα

Ο αυξημένος λογαριασμός ρεύματος, τα αυξημένα χιλιοστά του ιατρείου, η ασθένεια του λογιστή, κι άλλες προσωπικές υποθέσεις, παραλίγο να κοστίσουν σε ανυποψίαστη γιατρό του Ηρακλείου τις καταθέσεις της από τον προσωπικό της λογαριασμό.

Την έσωσε ότι βρισκόταν ακόμα στο δρόμο, δεν είχε μπροστά της στοιχεία και παρέπεμψε τον υποτιθέμενο βοηθό του λογιστή της, που βρισκόταν  στο χωριό του κι ακόμα καλύτερα στο χωράφι του, όπως κι η υποψιασμένη προτροπή του να επικοινωνήσεις με το λογιστή τους και να ρωτήσει τι ακριβώς χρειάζεται.

Όπως είπε στο Ράδιο 98.4 μιλώντας στην Αγγέλα Δουλγεράκη: ‘’Ο υποτιθέμενος βοηθός του λογιστή της, με το όνομα Γιάννης, γνώριζε ποιο ήταν το ποσό που πλήρωνε για ρεύμα και για ποιο λόγο. Επικαλέστηκε τα αυξημένα χιλιοστά στο εμβαδό του γραφείου της, κάτι που συζητούσε πριν από ένα μήνα περίπου με τη διαχειρίστρια της πολυκατοικίας κι άλλους ενοίκους, την ασθένεια του λογιστή της, που μόνο κάποιος από το άμεσο περιβάλλον του έπρεπε να γνωρίζει’’.

Πειστικά της ζήτησε τον αριθμό του λογαριασμού της για να της καταθέσει μία επιστροφή της τάξης των 680 ευρώ ενώ στη συνέχεια με προτροπή της, μιας κι ακόμα δεν είχε φθάσει στο ιατρείο της,  επικοινώνησε με το σύζυγό της ώστε να καταφέρει το σκοπό του.

Ο σύζυγός της που επίσης βρισκόταν εκτός σπιτιού και στοιχείων, ναι μεν δεν μπόρεσε να τον ‘’εξυπηρετήσει’’ και του ζήτησε να τον καλέσει αργότερα, αλλά παρέπεμψε και τη σύζυγό του στο λογιστικό γραφείο ώστε να μάθει περισσότερα, χωρίς ακόμα να γνωρίζει τι στηνόταν πίσω από την πλάτη τους.

Όπως λέει η γιατρός όταν έμαθε από το γραφείο ότι δεν υπάρχει κάποια επιστροφή, αλλά κυρίως βοηθός με το όνομα Γιάννης, έχασε το έδαφος κάτω από τα πόδια της, αφού γλίτωσε τα χρήματά της κυριολεκτικά από τύχη.

Ωστόσο κατά την ίδια τα ερωτηματικά που προκύπτουν είναι πολλά για τις πληροφορίες που κατάφεραν να έχουν γιαυτή εκείνος ή εκείνοι που επιχείρησαν να την εξαπατήσουν.neakriti.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.