«Παραιτήσου» – Υπό έντονες αποδοκιμασίες η αποχώρηση Μητσοτάκη από την Πεντέλη

Ημερομηνία:

Οι κάτοικοι των περιοχών που επλήγησαν από την πρόσφατη φωτιά στη βορειοανατολική Αττική βρέθηκαν από νωρίς έξω από το δημαρχείο Πεντέλης.

Ζήτησαν να λάβουν μέρος στη σύσκεψη που έγινε παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ωστόσο δεν τους επετράπη και παρέμειναν έξω από το κτίριο.

Έτσι μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης και την ανακοίνωση των μέτρων αρωγής για τους πολίτες που είδαν τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους να καταστρέφονται, διαμαρτυρήθηκαν έντονα, ζητώντας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παραιτηθεί.

Οι κάτοικοι φώναζαν «παραιτήσου» στον πρωθυπουργό, με τις διαμαρτυρίες να εστιάζουν στην αντιμετώπιση του πύρινου μετώπου από την Πυροσβεστική και την Πολιτική Προστασία, αλλά και στο ότι ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε στην περιοχή με καθυστέρηση δέκα ημερών.

Δείτε βίντεο από τις διαμαρτυρίες:

«Παραιτήσου» φώναξαν στον πρωθυπουργό οι κάτοικοι που είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται από την καταστροφική πυρκαγιά στη βορειοανατολική Αττική

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τις περιοχές που κάηκαν από τη φωτιά που ξεκίνησε από το Βαρνάβα και έφτασε μέχρι και έφτασε μέχρι τον οικιστικό ιστό της Αττικής δέκα ημέρες μετά, προκειμένου να δει από κοντά ορισμένα από τα σημεία που υπέστησαν ζημιές.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν επισκέφθηκε κατεστραμμένα σπίτια, αλλά το κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου – Λυκείου Νέας Πεντέλης, την Ιερά Μονή Πεντέλης και τις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Επέστρεψαν στη χώρα μας οι Έλληνες ακτιβιστές...

Η διαδικασία είχε συντονιστεί από το υπουργείο Εξωτερικών, με...

Δημογλίδου για τις συλλήψεις στην Κρήτη: Κάθε...

Στη μία από τις οργανώσεις εντοπίστηκαν δύο υποομάδες που...

Επέστρεψαν στη χώρα μας οι Έλληνες ακτιβιστές...

Η διαδικασία είχε συντονιστεί από το υπουργείο Εξωτερικών, με...

Δημογλίδου για τις συλλήψεις στην Κρήτη: Κάθε...

Στη μία από τις οργανώσεις εντοπίστηκαν δύο υποομάδες που...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Γιατί στον τόπο μας; Η σκοτεινή πλευρά της λεβεντιάς

Υπάρχουν στιγμές που ένας τόπος μοιάζει να κουβαλά μέσα...

Επέστρεψαν στη χώρα μας οι Έλληνες ακτιβιστές του στολίσκου για τη Γάζα: «Ήταν η πιο βάρβαρη εμπειρία»

Η διαδικασία είχε συντονιστεί από το υπουργείο Εξωτερικών, με...