Παραλήρημα Πολάκη για τη διαβίβαση της δικογραφίας Στουρνάρα στη Βουλή

Ημερομηνία:

Νέα επίθεση στη Δικαιοσύνη εξαπολύει μέσω facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με αφορμή τη διαβίβαση στη Βουλή της δικογραφίας που αφορά την καταγραφή της συνομιλίας με τον Γιάννη Στουρνάρα.

Παράλληλα, στην παραληρηματική του ανάρτηση ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιχειρεί να εμφανιστεί ως θύμα.

Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Ένας εισαγγελέας που μολις φτερνίστηκε ο Στουρνάρας πως τον «ηχογράφησα» , (…) αυτός λοιπόν ο εισαγγελέας παραγγέλνει κατευθείαν προκαταρκτική που απ’ ότι μαθαίνω θα τη διαβιβάσει και στη Βουλή σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες για να αρθεί η ασυλία μου (…). Καλώς να ορίσετε βρε άλλη μια φορά!!! Εδώ είμαι !!»

Ο Παύλος Πολάκης επιχειρώντας να εμφανιστεί ως θύμα, υποστηρίζει πως «ό,τι αφορά την αποκάλυψη και τιμωρία των διεφθαρμένων που λήστεψαν και χρεωκόπησαν τη χώρα προχωράει εξαιρετικά αργά. Ό,τι αφορα καταγγελίες των λαμόγιων και των μελών αυτού του συστήματος διαπλοκής τρέχει ».

Μάλιστα συνδέει τη διαβίβαση της δικογραφίας που τον αφορά στη Βουλή με τις καταγγελίες που έκανε σήμερα η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου για το rebate που δεν πλήρωσαν οι φαρμακευτικές εταιρείες.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2261695230740612&id=100007004708966

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μητσοτάκης: Τα τελευταία χρόνια έχουμε επενδύσει όσο...

Στην εβδομαδιαία ανασκόπηση του κυβερνητικού έργου, με την καθιερωμένη...

Τρένο στην Κρήτη: Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε...

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη της Παγκρήτιας Επιτροπής...

Μητσοτάκης: Τα τελευταία χρόνια έχουμε επενδύσει όσο...

Στην εβδομαδιαία ανασκόπηση του κυβερνητικού έργου, με την καθιερωμένη...

Τρένο στην Κρήτη: Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε...

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη της Παγκρήτιας Επιτροπής...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Ελλάδα στις φλόγες: 33 συλλήψεις για εμπρησμό τις τελευταίες πέντε ημέρες

Οι 30 υποθέσεις αφορά σε αμέλεια και τρεις σε...

Αφορολόγητα τα φιλοδωρήματα έως 6.000 ευρώ τον χρόνο

Η νέα ρύθμιση θα προωθηθεί άμεσα ώστε να ψηφιστεί...

Τραγική ειρωνεία στα Βίλια: Εθελοντής έσωζε σπίτια ενώ το δικό του γινόταν στάχτη [βίντεο]

Συγκλονίζει το δράμα εθελοντή δασοπυροσβέστη στα Βίλια, ο οποίος...