Παραλλαγή Όμικρον – Να περάσουν την καραντίνα σπίτι τους ζητούν οι Έλληνες που ήρθαν από την Αφρική

Ημερομηνία:

Εν πτήση έμαθαν τις νέες οδηγίες για τον περιορισμό της παραλλαγής Όμικρον οι πέντε Έλληνες που ταξίδεψαν από την Αφρική
Οι πέντε Έλληνες που έφτασαν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος από χώρες της Αφρικής βρίσκονται στο ξενοδοχείο καραντίνας και όπως λένε έμαθαν για τις νέες οδηγίες για τον περιορισμό της παραλλαγής Όμικρον, την ώρα που βρισκόταν στην πτήση προς Ελλάδα.

Οι ίδιοι περιμένουν από την Πολιτική Προστασία να τους απαντήσει στο εάν μπορούν να περάσουν την περίοδο της καραντίνας στο σπίτι τους, καθώς είναι εμβολιασμένοι και τα τεστ που έχουν κάνει είναι αρνητικά.

Εμβολιασμένοι οι πέντε Έλληνες
Όπως αναφέρουν θέλουν να μείνουν σε καραντίνα στο σπίτι τους, μετά και τον νέο εργαστηριακό έλεγχο που υποβλήθηκαν τα αποτελέσματα του οποίου θα βγουν αύριο.

Ένας από τους ταξιδιώτες αναφέρει χαρακτηριστικά ότι έμαθε για τα νέα μέτρα ενώ ήταν στο αεροπλάνο, και δεν θα πραγματοποιούσε το ταξίδι εάν γνώριζε ότι θα έπρεπε να παραμείνει σε καραντίνα στο ξενοδοχείο.

Τα έκτακτα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες και αφορούν ταξιδιώτες από χώρες της Αφρικής έχουν ως στόχο τον περιορισμό της νέας παραλλαγής Όμικρον.

Οι δύο Έλληνες επιβιβάστηκαν από τη Ζιμπάμπουε και οι τρεις από τη Νότια Αφρική και ταξίδεψαν στην Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Πρόκειται για ναυτικούς και κατοίκους χωρών της Αφρικής και τα πρώτα rapid test που έχουν κάνει είναι αρνητικά.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Το μυστήριο των 87 λεπτών στην υπόθεση...

Ανάμεσα στις 14:56, στο τέλος της καταγεγραμμένης λειτουργίας του...

Τα «σκοτεινά» σημεία στην υπόθεση του θανάτου...

Το πόρισμα του Ιατρικού Συλλόγου, οι διαγραμμένες καταχωρίσεις, η...

Το μυστήριο των 87 λεπτών στην υπόθεση...

Ανάμεσα στις 14:56, στο τέλος της καταγεγραμμένης λειτουργίας του...

Τα «σκοτεινά» σημεία στην υπόθεση του θανάτου...

Το πόρισμα του Ιατρικού Συλλόγου, οι διαγραμμένες καταχωρίσεις, η...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΑΔΙΠ-ΕΛΜΕΠΑ ο Καθηγητής Χρήστος Φλώρος

Με ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Διοίκησης του Ελληνικού Μεσογειακού...

Οικογενειακή τραγωδία στη Μεσαρά Ηρακλείου: Ηλικιωμένη παρασύρθηκε από το αγροτικό όχημα του γιού της

Ο 55χρονος συνελήφθη, όπως προβλέπεται στη διαδικασία για θανατηφόρα...

Η Κρήτη μετρά την κλιματική αλλαγή και σχεδιάζει με δεδομένα τις παρεμβάσεις της

Ένα ουσιαστικό βήμα ώστε οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής...