Παραλλαγή Όμικρον – Να περάσουν την καραντίνα σπίτι τους ζητούν οι Έλληνες που ήρθαν από την Αφρική

Ημερομηνία:

Εν πτήση έμαθαν τις νέες οδηγίες για τον περιορισμό της παραλλαγής Όμικρον οι πέντε Έλληνες που ταξίδεψαν από την Αφρική
Οι πέντε Έλληνες που έφτασαν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος από χώρες της Αφρικής βρίσκονται στο ξενοδοχείο καραντίνας και όπως λένε έμαθαν για τις νέες οδηγίες για τον περιορισμό της παραλλαγής Όμικρον, την ώρα που βρισκόταν στην πτήση προς Ελλάδα.

Οι ίδιοι περιμένουν από την Πολιτική Προστασία να τους απαντήσει στο εάν μπορούν να περάσουν την περίοδο της καραντίνας στο σπίτι τους, καθώς είναι εμβολιασμένοι και τα τεστ που έχουν κάνει είναι αρνητικά.

Εμβολιασμένοι οι πέντε Έλληνες
Όπως αναφέρουν θέλουν να μείνουν σε καραντίνα στο σπίτι τους, μετά και τον νέο εργαστηριακό έλεγχο που υποβλήθηκαν τα αποτελέσματα του οποίου θα βγουν αύριο.

Ένας από τους ταξιδιώτες αναφέρει χαρακτηριστικά ότι έμαθε για τα νέα μέτρα ενώ ήταν στο αεροπλάνο, και δεν θα πραγματοποιούσε το ταξίδι εάν γνώριζε ότι θα έπρεπε να παραμείνει σε καραντίνα στο ξενοδοχείο.

Τα έκτακτα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες και αφορούν ταξιδιώτες από χώρες της Αφρικής έχουν ως στόχο τον περιορισμό της νέας παραλλαγής Όμικρον.

Οι δύο Έλληνες επιβιβάστηκαν από τη Ζιμπάμπουε και οι τρεις από τη Νότια Αφρική και ταξίδεψαν στην Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Πρόκειται για ναυτικούς και κατοίκους χωρών της Αφρικής και τα πρώτα rapid test που έχουν κάνει είναι αρνητικά.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

MINOAN LINES: Για δεύτερη χρονιά δίπλα στην...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η σπουδαία...

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 27χρονου...

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον 27χρονο που...

MINOAN LINES: Για δεύτερη χρονιά δίπλα στην...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η σπουδαία...

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 27χρονου...

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον 27χρονο που...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μεταναστευτικό: Πού θα είναι η δομή για την προσωρινή φιλοξενία στο Ηράκλειο

Το υπουργείο εξετάζει και το σενάριο μόνιμης μονάδας υποδοχής...

MINOAN LINES: Για δεύτερη χρονιά δίπλα στην “Ηλιαχτίδα”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η σπουδαία...

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Ελ Γκρέκο Τετάρτη και Πέμπτη

Κλειστή θα παραμείνει η οδός Ελ Γκρέκο, από τη...

Βορίζια: Εντοπίστηκε βαρύς οπλισμός σε ποιμνιοστάσιο

Ερευνάται από τις Αρχές αν χρησιμοποιήθηκε στο αιματοκύλισμα του...