Παραμένει διασωληνωμένη η 36χρονη έγκυος – Εξιτήριο για το νεογνό που νοσηλευόταν στο Βενιζέλειο

Ημερομηνία:

Σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγείας της 36χρονης εγκύου από το Ρέθυμνο, η οποία νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Βενιζελείου νοσοκομείου Ηρακλείου, «χτυπημένη» από τον κορονοϊό.Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νέες εξετάσεις που έγιναν στην γυναίκα, έδειξαν ότι δεν επιδέχεται μείωση του παρεχόμενου οξυγόνου, οπότε δεν πρόκειται ούτε σήμερα (1/9) να επιχειρηθεί η σταδιακή αφύπνισή της.

Η 36χρονη που διανύει την 24η εβδομάδα της κύησής της, εισήχθη την περασμένη Παρασκευή στην ΜΕΘ, λόγω αναπνευστικής ανεπάρκειας. Χθες οι γιατροί της Μονάδας προσπάθησαν να την αποσωληνώσουν, όμως η διαδικασία διακόπηκε καθώς έπεσε το επίπεδο του οξυγόνου της.

Εξιτήριο για το βρέφος

Στο μεταξύ, ευχάριστα είναι τα νέα για το νεογνό από χωριό του δήμου Μυλοποτάμου Ρεθύμνου, το οποίο νόσησε με κορονοϊό και νοσηλευόταν στην Μονάδα Νεογνών του Βενιζελείου νοσοκομείου. Το μόλις 29 ημερών κοριτσάκι, μετά από ένα 24ωρο χωρίς πυρετό, πήρε χθες το απόγευμα εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στην οικογένεια του, τα περισσότερα μέλη της οποίας, ανάμεσά τους και η μητέρα του, νόσησαν από κορονοϊό.

Πηγή: ertnews.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: 39χρονος σε κατάσταση αμόκ καταδίωξε γυναίκα...

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη στο Ηράκλειο, και...

Πάμε? Το πολιτιστικό ημερολόγιο του Δήμου Ηρακλείου

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται ή πραγματοποιούνται με...

Ηράκλειο: 39χρονος σε κατάσταση αμόκ καταδίωξε γυναίκα...

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη στο Ηράκλειο, και...

Πάμε? Το πολιτιστικό ημερολόγιο του Δήμου Ηρακλείου

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται ή πραγματοποιούνται με...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Άγριος καβγάς μεταξύ μαθητών σε γυμνάσιο με κεφαλοκλειδώματα και σπασμένα δόντια!

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοσχολικής βίας καταγράφηκε σε σχολική μονάδα...

Ηράκλειο: 39χρονος σε κατάσταση αμόκ καταδίωξε γυναίκα και ανήλικο παιδί με τσεκούρι!

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη στο Ηράκλειο, και...

Με τις Βίκυ Χατζηβασιλείου και Μαρία Εκμεκτσίογλου η δράση της WIN «Building Bridges: Connecting Greece to the World»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση μερικών από τους...

Κοπή πίτας των εργαζόμενων στο κεντρικό Δημαρχείο Ρεθύμνου .

Με τη λήξη του εργασιακού ωραρίου, οι εργαζόμενοι...