Παρασκευή Βακιρτζή- Δικαίωμα στο Όνειρο

“Το επάγγελμα του εκπαιδευτικού μπορεί να γίνει ένα από τα πιο ικανοποιητικά , ευχάριστα και ενδιαφέροντα επαγγέλματα .Αν και για μένα ο εκπαιδευτικός επιτελεί λειτούργημα καθώς διαπλάθει και διαμορφώνει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα πολλών παιδιών από πολύ τρυφερή ηλικία .Όμως , παρά το τόσο σπουδαίο ρόλο που έχουν οι εκπαιδευτικοί στην κοινωνία μας , δεν έχει αναγνωριστεί στις πραγματικές του διαστάσεις ακόμη και από τους ίδιους.

Οι επικρατούσες συνθήκες έχουν δημιουργήσει μια αρκετά ανησυχητική κατάσταση στην λειτουργία των σχολείων μας. Απαιτούνται τομές και αλλαγές , οι οποίες όμως είναι δύσκολο λόγω των οικονομικών συνθηκών –όχι όμως ακατόρθωτο να υλοποιηθούν .

Καταρχήν , αυτό που χρειάζεται είναι να δραστηριοποιηθούν νέοι άνθρωποι προερχόμενοι μέσα από το χώρο της εκπαίδευσης με ΟΡΑΜΑ με ΓΝΩΣΗ , με ΚΙΝΗΤΡΟ την αγάπη για τα παιδιά , με φιλοδοξίες και κουλτούρα επαγγελματικής ανάπτυξης .Με πνεύμα συνεργασίας με όσους ήδη υπηρετούν τον χώρο της εκπαίδευσης και έχουν πολύτιμη εμπειρία , μπορούν να παλέψουν για την αναβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος σε όλες τους τις βαθμίδες , έχοντας στο επίκεντρο , τον πολίτη και ιδιαίτερα το παιδί.

Εγώ προσωπικά , ως νέος άνθρωπος και επιστήμονας , με αγάπη για τα παιδιά και κατανοώντας τις τεράστιες δυσκολίες που βιώνουν οι οικογένειες τους, έχοντας ζήσει τις κοινωνικές αντιθέσεις , έχοντας στρατευθεί στην υπόθεση της παιδείας , της κοινωνικής δικαιοσύνης , της δημοκρατίας και της ειρηνικής συμβίωσης, ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ότι θα παλέψω για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά της πόλης μας.

Έχοντας ένα δημιουργικό όραμα με επίκεντρο το παιδί.

Έχοντας σαφή εικόνα και επίγνωση των αναγκών των όποιων συμβιβασμών απαιτούνται για να αλλάξει προς το καλύτερο η κατάσταση στην εκπαίδευση .

Όντας «δρομέας» αντοχής του Στοχασμού και της Κριτικής Σκέψης.

Ως ενεργός πολίτης έχω ενεργό ενδιαφέρον και ενεργή δράση για το μέλλον , γιατί πιστεύω πως μπορούμε να διεκδικήσουμε και να επιτύχουμε ένα φωτεινό μέλλον για τα παιδιά μας !

Αισιοδοξώ και θα παλέψω για πρόοδο και κοινωνική εξέλιξη στον τόπο.

Είναι δικαίωμα μας και αντίστοιχα υποχρέωση όσων θα τιμηθούν με την ψήφο των πολιτών!

Τιμήστε με την ψήφο σας και Δώστε μου τη δύναμη να παλέψω για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών του τόπου μας .

ΒΑΚΙΡΤΖΗ Ι. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

«ΡΕΘΥΜΝΟ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»

ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΒΟΥΡΒΑΧΑΚΗ”

Τα σχόλια είναι κλειστά.