Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο Προεδρικό Μέγαρο για τη 12χρονη – 13 προσαγωγές

Με πανό έξω από το Προεδρικό Μέγαρο εκφράζοντας αλληλεγγύη στη 12χρονη θύμα βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια βρέθηκαν μέλη του Ρουβίκωνα. Έγιναν προσαγωγές

Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο Προεδρικό Μέγαρο για τη 12χρονη – 13 προσαγωγές

Ηχηρή παρέμβαση έξω από το Προεδρικό Μέγαρο πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας για τη δυσώδη υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια, ζητώντας προστασία του παιδιού.

Μέλη του Ρουβίκωνα συγκεντρώθηκαν στην Ηρώδου Αττικού έξω από το Προεδρικό και σήκωσαν πανό που έγραφε «κράτος μαφιόζοι παιδοβιαστές, κάτω τα χέρια από την 12χρονη».

Η Αστυνομία προχώρησε σε 13 προσαγωγές ατόμων έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

«Σε μια ευνομούμενη πολιτεία όπου κυριαρχούν τα φιλελεύθερα ιδεώδη, όπως μας λένε και μας ξαναλένε, θα έπρεπε το γράμμα του νόμου, αυτού που ονομάζουν δίκαιο, να εφαρμόζεται οριζόντια και καθολικά για όλους και όλες, και για τους θύτες και για τα θύματα. Θα έπρεπε ας πούμε ένα 12χρονο θύμα βιασμού, που αποτελεί τον βασικότερο μάρτυρα σε μια υπόθεση κυκλώματος μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών, να προστατεύεται ως μάρτυρας, και να της παρέχεται όλη η απαραίτητη υλική και ψυχολογική υποστήριξη από την »ευνομούμενη πολιτεία»» αναφέρει μεταξύ άλλων στην οργισμένη ανακοίνωσή του ο Ρουβίκωνας.

Ο Ρουβίκωνας καταγγέλλει ότι «η 12χρονη από τον Κολωνό και η οικογένειά της έχουν αφεθεί στο έλεος της τύχης τους, ενώ η ίδια βρίσκεται υπό ένα καθεστώς διαρκούς απειλής, δεχόμενη ακόμα και μαφιόζικες επιθέσεις με μαχαίρια στο σπίτι της. Και μην απορεί κανείς γιατί μπορεί κάποια κέντρα εξουσίας και κυκλώματα να στρέφονται ενάντια σε ένα κορίτσι 12 χρονών. Μην έχουμε αυταπάτες για το πόσο αδίστακτοι είναι. Είτε αφορά δημοσιογράφους, είτε πρόσφυγες, είτε ένα κορίτσι 12 χρονών, δεν θα διστάσουν να ακονίσουν τα μαχαίρια τους, ακόμα και να σκοτώσουν.»

» Η ομερτά και το πέπλο σιωπής που έχει δημιουργηθεί πάνω από αυτήν την υπόθεση δεν μπορούν παρά να μας πείσουν ότι αυτή η υπόθεση βρομάει πολύ. Διότι σημασία για την εξουσία δεν έχουν τα 200 και ονόματα των παιδοβιαστών, αλλά το ποιοι ενδεχομένως είναι αυτοί οι παιδοβιαστές».

Ανυπολόγιστη ψυχική ζημιά – Χρέος όλων να σταθούμε δίπλα στη 12χρονη

«Το σημαντικότερο είναι η ανυπολόγιστη ψυχική ζημιά που υπέστη και θα συνεχίσει να υφίσταται η δωδεκάχρονη, βιώματα που δύσκολα διαγράφονται από τη μνήμη ενός μικρού παιδιού, θύματος της πατριαρχίας, θύματος της αγίας οικογένειας, της οποίας όταν τραβήξεις το πέπλο θα δεις τι σαπίλα μπορεί να κρύβει από πίσω, πόσους »νομιμόφρονες, νοικοκυραίους, καλούς καταστηματάρχες και επιχειρηματίες, αγίους ανθρώπους της γειτονιάς»» τονίζεται στην ανακοίνωση του Ρουβίκωνα.

«Η υπόθεση αυτή, όσο κάποιοι προσπαθούν να την τρενάρουν για να μη βγουν τα άπλυτα τους στη φόρα, θα τραβήξει πολύ ακόμα και η 12χρονη θα συνεχίσει να βρίσκεται υπό καθεστώς απειλής. Είναι χρέος, ωστόσο, καθενός και καθεμιάς, είναι χρέος της κοινωνικής βάσης να σταθεί αλληλέγγυα στη 12χρονη και σε κάθε 12χρονη, και να σταθεί απέναντι σε όσους μας εκμεταλλεύονται και διαιωνίζουν την καταπίεσή μας, απέναντι σε κράτος, μαφιόζους και παιδοβιαστές» καταλήγει.

Τα σχόλια είναι κλειστά.