Στο Παρίσι ο κρητικός αθλητής Παρα Ιππικής Δεξιοτεχνίας ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΑΡΑΚΗΣ

Ημερομηνία:

Αναχώρησε για το εξωτερικό ο κρητικός αθλητής Παρα Ιππικής Δεξιοτεχνίας ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΑΡΑΚΗΣ, προκειμένου να συναντήσει τον συναθλητή του που δεν είναι άλλος από το άλογο του το οποίο βρίσκεται στη Γερμανία με σκοπό την προπόνηση του και την προετοιμασία του για την Παρα Ολυμπιάδα ΠΑΡΙΣΙ 2024.

Ο αθλητής ο οποίος είναι ο μοναδικός των τελευταίων 20 χρόνων ο οποίος θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο άθλημα της ιππασίας για ΑΜΕΑ, θα χρειαστεί να μείνει στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην Κολωνία προκειμένου να προετοιμαστεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην Παραολυμπιάδα του Παρισιού.
Στους επόμενους 4 μήνες ο έλληνας αθλητής θα αγωνιστεί σε 3 διεθνής αγώνες στην Ευρώπη με στόχο την καλύτερη δυνατή εμφάνιση στο Παρίσι 2024.

Η προπονήτρια του αθλητή κ. Μαριάννα Γραμματικάκη δήλωσε: «Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία με τον Μιχάλη και το άλογο του Ερως. Οι επόμενοι μήνες είναι πολύ σημαντικοί προκειμένου να φέρουν ένα καλό αποτέλεσμα για τη χώρα μας. Είναι η πρώτη συμμετοχή σε Παραολυμπιάδα μετά από 20 χρόνια και αυτό ήρθε μετά από μια μεγάλη προσπάθεια όλο το 2023, όπου ο Μιχάλης έδειξε πειθαρχία και αφοσίωση. Ελπίζουμε σε μια θέση στο βάθρο»
Την ομάδα του αθλητή στηρίζει η AEGEAN AIRLINES με την εξασφάλιση των μετακινήσεων του.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Διακοπές ρεύματος στην Κρήτη το Σάββατο 31...

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ για το Σάββατο...

Όταν η ντοπιολαλιά γίνεται τέχνη σε μια...

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στον διάλογο. Μια ξεχωριστή πολιτιστική...

Διακοπές ρεύματος στην Κρήτη το Σάββατο 31...

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ για το Σάββατο...

Όταν η ντοπιολαλιά γίνεται τέχνη σε μια...

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στον διάλογο. Μια ξεχωριστή πολιτιστική...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης: Γιατί γιορτάζουμε στις 31 Οκτωβρίου με έναν κουμπαρά

Η Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 31...

Χαρτζιλίκι: Μαθαίνοντας από νωρίς στα παιδιά την αξία της σωστής οικονομικής διαχείρισης

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι ευθύνη για προσωπικές δαπάνες...

Ανακαίνιση κατοικίας: Άνοιξε η πλατφόρμα για επιδοτήσεις έως 36.000 ευρώ

Σε λειτουργία τέθηκε Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα...