Παρουσίαση προμελετών από την ΔΕΠΑΝ για τα σχολικά κτίρια Αγίου Νικολάου

Παρουσίαση προμελετών από την ΔΕΠΑΝ για τα σχολικά κτίρια Αγίου Νικολάου

Παρουσία του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού, αντιδημάρχων, μελών του Δ.Σ, εκπροσώπων της Ένωσης  και της Ομοσπονδίας Γονέων, εκπαιδευτικών, υπηρεσιακών παραγόντων, πραγματοποιήθηκε σήμερα (3/2), στο κινηματοθέατρο ΡΕΞ,  ενημερωτική συνάντηση για την παρουσίαση των προμελετών από τη ΔΕΠΑΝ για το 3ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο στη Μεσοράχη.

Κατά την συνεδρίαση οι μελετητές της ΔΕΠΑΝ, παρουσίασαν δύο προτάσεις που έχουν ήδη συνταχθεί, ενώ την οριστική απόφαση αναμένεται να λάβει το Δ.Σ Αγίου Νικολάου σε προσεχή συνεδρίαση του.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός,  η παραπάνω συνάντηση, είχε ενημερωτικό χαρακτήρα, ώστε να υπάρξει η ανάλογη πληροφόρηση στους παρευρισκόμενους εκπροσώπους φορέων.

Μάλιστα – υπογραμμίζοντας – την παρουσία των εκπροσώπων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, γνωστοποίησε ότι όποια από τις δυο προταθείσες λύσεις επιλεγεί,  το Δ.Σ θ΄ αποφασίσει ώστε να προχωρήσει η οριστική μελέτη του έργου.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής – επεσήμανε – αποτελεί στο εξής : η μελέτη του Γυμνασίου – Λυκείου, να είναι ώριμη έως τις αρχές του καλοκαιριού, ώστε ν΄ αναζητηθεί η δυνατότητα χρηματοδότησης με την Περιφέρεια Κρήτης είτε μέσω του ΕΣΠΑ Κρήτης, είτε μέσω ΣΔΙΤ το οποίο πιθανότατα θα ενεργοποιηθεί σε επίπεδο Κρήτης.

Να σημειώσουμε, ότι μέχρι τέλος Φεβρουαρίου, αναμένεται να παρουσιαστούν και οι προτάσεις της ΔΕΠΑΝ για τα σχολικά κτίρια, του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Σισίου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.