Πατατάκια που… πίνονται βάζουν φωτιά στο Διαδίκτυο

Ημερομηνία:

Λένε ότι αυτό το καινούργιο στυλ σνακ είναι ό,τι περίμενε η ανθρωπότητα. Η ιαπωνική εταιρεία Koike-ya δημιούργησε ένα καινούργιο σνακ που μας επιτρέπει να καταβροχθίσουμε ένα σακουλάκι πατατάκια χωρίς να λερώνουμε τα δάχτυλά μας . Τα δάχτυλά μας και, κυρίως, το κινητό μας.

Με θάρρος και ευθύτητα, οι Ιάπωνες βάφτισαν το καινούργιο προϊόν «One Hand Chips»: Tα πατατάκια στο σακουλάκι έχουν θρυμματιστεί εκ των προτέρων, έτσι ώστε να μπορούμε να χύσουμε όλο το περιεχόμενο στο ανοιχτό στόμα μας αντί να χώνουμε τα δάχτυλά μας μέσα στο σακουλάκι. Λακωνικός, αλλά ουσιαστικός, ένας πελάτης περιέγραψε την εμπειρία ως «μπορώ απλά να το πάρω και να το «κατεβάσω»».

Πάντως, η ιδέα των «πόσιμων» τσιπς έχει διχάσει τον κόσμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Πόσιμα τσιπς; Αυτά είναι τα νέα για τα οποία βρίσκομαι εδώ» τουίταρε μια Τζόσλιν Ντέιβις. «Genius. Πόσιμα τσιπς: τα προϊόντα που προφυλάσσουν το κινητό σου από τη λίγδα» τουίταρε η Ρενέτα Θουραϊρατνάμ.

«Η ανθρωπότητα τέλειωσε» ήταν το tweet της Τζούλια Λιντάου ενώ ο Μπ. Τζέι Κέλι έγραψε στο δικό του tweet : «»Πόσιμα» τσιπς; Είναι μόνον ψίχουλα».

Είναι γεγονός ότι ο Στιβ Τζομπς δεν μπόρεσε να λύσει το δίλημμα «πώς μπορεί κανείς να σκρολάρει στο Instagram και να απολαμβάνει ένα σακουλάκι πατατάκια χωρίς το κινητό του να γίνεται μες στη λίγδα». Οι Ιάπωνες της Koike-ya δεν πτοήθηκαν. Προτείνουν λύση.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πάμε? Το πολιτιστικό ημερολόγιο του Δήμου Ηρακλείου

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται ή πραγματοποιούνται με...

Παρέμβαση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου για τα προβλήματα...

Την παρέμβαση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΔΕΔΔΗΕ κ. Αναστάσιου...

Πάμε? Το πολιτιστικό ημερολόγιο του Δήμου Ηρακλείου

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται ή πραγματοποιούνται με...

Παρέμβαση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου για τα προβλήματα...

Την παρέμβαση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΔΕΔΔΗΕ κ. Αναστάσιου...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στα θρανία 40.000 δημόσιοι υπάλληλοι

Τρία εκπαιδευτικά προγράμματα για υπαλλήλους Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) και...

Τεράστιες ανατροπές φέρνει η λειψυδρία στην Κρήτη – Ο μονόδρομος μετά από τρία ξηρά υδρολογικά έτη

Ανοίγουν γεωτρήσεις για εμπλουτισμό των… φραγμάτων. Αντί να γεμίζουν τα...

Νέες αλλαγές στον ΚΟΚ: Ειδικό σύστημα ΑΙ θα μπλοκάρει μηχανές αν ο αναβάτης δεν φοράει κράνος

Σημαντικές αλλαγές με στόχο τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων...