Πάτρα: Ανοίγει ξανά ο φάκελος της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου

Ημερομηνία:

Στην τελική ευθεία αναμένεται να μπει το επόμενο διάστημα η διερεύνηση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Ειδικότερα, η εισαγγελία αποφάσισε τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης για τα αίτια του θανάτου της Ευγενίας Κούτρα, καθώς τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν κρίνονται αρκετά.

Ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς Κωνσταντίνος Λέων μίλησε στην εκπομπή «Live News» και τον Νίκο Ευαγγελάτο για την εξέλιξη της διαδικασίας.

Όπως τόνισε, η δικογραφία που έχει σχηματιστεί έφτασε στις εισαγγελικές αρχές τον Αύγουστο, προκειμένου να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη για τα αίτια του θανάτου της Ευγενίας Κούτρα.

Το επόμενο βήμα είναι να οριστεί πραγματογνώμονας, ο οποίος θα κληθεί να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου.

Υπενθυμίζεται ότι οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς υποστηρίζουν ότι δεν ήταν άρρωστη και ζητούν την εκταφή της.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Εγκρίθηκε το πρώτο χάπι που μειώνει την...

Εγκρίθηκε στις ΗΠΑ χάπι που ρίχνει την “κακιά” χοληστερίνη...

Κατώτατος μισθός: Στα 950 ευρώ ο στόχος...

Στα 950 ευρώ ο κατώτατος μισθός - Προς 1.500...

Εγκρίθηκε το πρώτο χάπι που μειώνει την...

Εγκρίθηκε στις ΗΠΑ χάπι που ρίχνει την “κακιά” χοληστερίνη...

Κατώτατος μισθός: Στα 950 ευρώ ο στόχος...

Στα 950 ευρώ ο κατώτατος μισθός - Προς 1.500...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εγκρίθηκε το πρώτο χάπι που μειώνει την “κακιά” χοληστερίνη κατά 60%

Εγκρίθηκε στις ΗΠΑ χάπι που ρίχνει την “κακιά” χοληστερίνη...

Διακοπές ρεύματος στην Κρήτη το Σάββατο 18 Ιουλίου – Οι ώρες και τα σημεία

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 18 Ιουλίου...

ΙΟΒΕ: Θετική η τροχιά του ελληνικού τουρισμού εκτός των μηνών αιχμής

Παρότι η μέση διάρκεια παραμονής ακολουθεί διεθνώς φθίνουσα πορεία,...