Παύλος Γλύξμπουργκ: Στην Αθήνα για το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Ημερομηνία:

Στην Ελλάδα έφτασε σήμερα, Τετάρτη ο Παύλος Γλύξμπουργκ, καθώς το Σάββατο είναι προγραμματισμένο να γίνει το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Μητρόπολη Αθηνών.

Ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έφτασε περίπου στις 17:17 το απόγευμα της Τετάρτης με το αυτοκίνητο της οικογένειας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ.

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ θα μείνει στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, στο μνημόσυνο δεν θα παρευρεθούν τα παιδιά τους.

Μάλιστα μαζί του είχε 4-5 μεγάλες βαλίτσες, κάτι που δείχνει πως πιθανότατα θα παραμείνει στην Αθήνα και μετά το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Πυρετώδεις ετοιμασίες στο Τατόι

Παράλληλα πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες στο Τατόι, όπου την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, το τρισάγιο στη μνήμη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ο χώρος στα κοιμητήρια θα καθαριστεί εκ νέου, θα ολοκληρωθεί η τοποθέτηση της μαρμάρινης πλάκας στο μνήμα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και αναμένεται να υπάρχει επιτήρηση από αστυνομικούς, ώστε κανείς πλην της οικογένειας να μην μπορέσει να πλησιάσει στο τρισάγιο.

Αυτήν τη φορά δε θα υπάρξουν αφίξεις γαλαζοαίματων όπως συνέβη στην κηδεία. Δίπλα στην Άννα Μαρία και τα πέντε παιδιά της θα βρεθεί η επίτιμη βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία και η μικρότερη αδερφή της, Ειρήνη, ενώ ανάμεσα στους συνολικά 250 καλεσμένους, είναι συμμαθητές και φίλοι του Κωνσταντίνου, πολλοί από τους οποίους δεν είχαν δώσει το παρών στην κηδεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, μετά το μνημόσυνο η οικογένεια του τέως θα υποδεχτεί τους καλεσμένους της στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για καφέ. Αυτήν τη φορά δε θα υπάρξει γεύμα ή κάποια δεξίωση σε ξενοδοχείο, όπως έγινε μετά την κηδεία.

Στη Μητρόπολη Αθηνών, ο Παύλος αναμένεται και πάλι να βρίσκεται στην είσοδο για την υποδοχή ορισμένων εκ των προσκεκλημένων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΑΑΔΕ: Στο μικροσκόπιο τα αυτοκίνητα με ξένες...

Εντατικοί έλεγχοι για οχήματα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα με...

Πώς βοηθάμε το παιδί στη μελέτη χωρίς...

Η επιθυμία αυτή είναι καλοδεχούμενη, όμως υπάρχει μία λεπτή...

ΑΑΔΕ: Στο μικροσκόπιο τα αυτοκίνητα με ξένες...

Εντατικοί έλεγχοι για οχήματα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα με...

Πώς βοηθάμε το παιδί στη μελέτη χωρίς...

Η επιθυμία αυτή είναι καλοδεχούμενη, όμως υπάρχει μία λεπτή...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΑΑΔΕ: Στο μικροσκόπιο τα αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες – Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμα

Εντατικοί έλεγχοι για οχήματα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα με...

Πώς βοηθάμε το παιδί στη μελέτη χωρίς να αναλαμβάνουμε εμείς τα μαθήματά του

Η επιθυμία αυτή είναι καλοδεχούμενη, όμως υπάρχει μία λεπτή...

Προσωπικός Βοηθός: Ανοίγει η πλατφόρμα για αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Σε λειτουργία τίθεται η πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Προσωπικός...

Γιατί το μυαλό μας «κολλάει» στο χειρότερο σενάριο;

Όταν κάτι δεν μας πάει όπως το θέλουμε, αμέσως...