Περιφέρεια Κρήτης : Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ

Η Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει τους πολίτες δικαιούχους του ΤΕΒΑ ότι στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019 – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΙS 5029840», η διανομή ειδών παντοπωλείου (αλεύρι, γραβιέρα, φέτα ,γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, ζυμαρικά, παξιμάδι, ρύζι, τοματοπολτό, φακές, φασόλια) και ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής (υγρό πιάτων, απορρυπαντικό πλυντηρίου και χλωρίνη) στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ για τον μήνα Οκτώβριο ,λόγω των επικείμενων Αυτοδιοικητικών Εκλογών, θα πραγματοποιηθεί με ημερομηνία έναρξης την Πέμπτη 19/10/2023 και ημερομηνία λήξης τη Τετάρτη 25/10/2023.
Η διανομή προς τους ωφελούμενους θα πραγματοποιηθεί ενιαία από όλους τους Φορείς της Κοινωνικής Σύμπραξης σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
• Την Πέμπτη 19/10/2023 θα παραλάβουν οι ωφελούμενοι των ΠΕ Χανίων , ΠΕ Ρεθύμνου, ΠΕ Λασιθίου , Δήμου Χερσονήσου καθώς και οι ωφελούμενοι των σημείων διανομής του Δήμου Ηρακλείου σύμφωνα με τις ποσότητες που έχουν ζητηθεί από την Υπεύθυνη διανομής του Δήμου Ηρακλείου.
• Την Παρασκευή 20/10/2023, θα παραλάβουν οι ωφελούμενοι των λοιπών Δήμων της ΠΕ Ηρακλείου και των σημείων διανομής του Δήμου Ηρακλείου σύμφωνα με τις ποσότητες που έχουν ζητηθεί από την Υπεύθυνη διανομής του Δήμου Ηρακλείου .
• Την Δευτέρα 23/10/2023 θα παραλάβουν οι ωφελούμενοι των σημείων διανομής του Δήμου Ηρακλείου.
• Την Τρίτη 24/10/2023 θα παραλάβουν οι ωφελούμενοι των σημείων διανομής του Δήμου Ηρακλείου.
• Την Τετάρτη 25/10/2023 θα παραλάβουν οι λοιποί ωφελούμενοι των σημείων διανομής του Δήμου Ηρακλείου.

Για όλους τους Συμπράττοντες Φορείς η διανομή θα ολοκληρωθεί στις 25/10/2023.

Τυχόν ποσότητες που δεν παραληφθούν από τους ωφελούμενους θα επαναδιανεμηθούν σε ωφελούμενους δικαιούχους σύμφωνα με την κατηγορία που θα επιλεγεί από την Κοινωνική Υπηρεσία του Φορέα της Σύμπραξης.
Όλα τα προϊόντα που θα διατεθούν έχουν ελεγχθεί μακροσκοπικά από τις Αρμόδιες Επιτροπές Παραλαβής καθώς και από τις Αρμόδιες Υπηρεσίες ( ΔΑΟΚ, Δ/ΝΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ).
Κατά τη διαδικασία της διανομής ενημερώνουμε τους ωφελούμενους πολίτες ότι θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα και οι ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του Κορωναϊού (covid-19) , σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις και τις κατευθυντήριες οδηγίες που εκδίδονται από αρμόδιους φορείς.
Σημειώνεται ότι οι ποσότητες των διανομών σε όλους τους τύπους είναι προσαυξημένες για να επιτευχθεί η μέγιστη απορροφητικότητα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.