Περιοδεία στην Κρήτη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στις 1 και 2 Ιουνίου

Ημερομηνία:

Η … Μαχή της Κρήτης “κλείδωσε” για τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου
Για μία ακόμη φορά οι πολιτικοί αρχηγοί επιλέγουν την τελευταία εβδομάδα των εκλογών για να κάνουν focus στην Κρήτη και, αφού περιοδεύσουν σε όλη την Ελλάδα, πριν τις τελευταίες εντυπώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έρχονται στο νησί για τη μεγάλη … Μάχη της Κρήτης!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως επιβεβαίωσε στο Cretalive, ο αναπληρωτής γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ στην Κρήτη, Γιώργος Επιτροπάκης, θα κάνει περιοδεία στην Κρήτη στις 1 και 2 Ιουνίου. Με μικρές και μεγάλες στάσεις σε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία του νησιού και με ομιλίες κατά περίσταση, όχι μαζικές αλλά επιλεγμένες, είτε σε κεντρικά σημεία είτε στα εκλογικά κέντρα του κόμματος στις στάσεις του Πρωθυπουργού.

Τις ίδιες ημέρες θα συμπέσει η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη με την επίσκεψη του Δημήτρη Κουτσούμπα στο Ηράκλειο. Ενώ έχει κλειδώσει η ημερομηνία της 1ης Ιουνίου για το Ηράκλειο μένει να καθοριστεί ο τόπος όπου ο γ.γ. του ΚΚΕ θα δώσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία.

Την ίδια ώρα η μάχη της Κεντροαριστεράς στο Ηράκλειο μεταφέρεται στις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας πριν τις εκλογές, οπότε Στέφανος Κασσελάκης και Νίκος Ανδρουλάκης θα δώσουν τη δική τους μάχη με διαφορά δύο 24ωρων. Ο Στέφανος Κασσελάκης, χωρίς ακόμη να έχει “κλειδώσει” οριστικά η ημερομηνία, θα βρεθεί στο Ηράκλειο την Τετάρτη 5 Ιουνίου, ενώ δεν έχει αποφασιστεί ακόμη ο χώρος της ομιλίας του στην πόλη.

Δύο ημέρες αργότερα, ο Νίκος Ανδρουλάκης στις 7 του μήνα θα βρεθεί ξανά στη γενέτειρά του, από όπου συνηθίζει να “κλείνει” τις προεκλογικές του παρουσίες, για την κεντρική του ομιλία πιθανότατα στο “σταυρό” της πόλης.https://www.cretalive.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μνημόνιο Συνεργασίας Επιμελητηρίου Ηρακλείου και ΙΤΕ για...

Το Μνημόνιο επισφραγίζει τη συνεργασία που ξεκίνησε ήδη ανάμεσα...

Τα καλύτερα και τα χειρότερα αεροδρόμια στην...

Πολύ χαμηλά για άλλη μια χρονιά το “Νίκος Καζαντζάκης”. Η...

Μνημόνιο Συνεργασίας Επιμελητηρίου Ηρακλείου και ΙΤΕ για...

Το Μνημόνιο επισφραγίζει τη συνεργασία που ξεκίνησε ήδη ανάμεσα...

Τα καλύτερα και τα χειρότερα αεροδρόμια στην...

Πολύ χαμηλά για άλλη μια χρονιά το “Νίκος Καζαντζάκης”. Η...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μνημόνιο Συνεργασίας Επιμελητηρίου Ηρακλείου και ΙΤΕ για την Κυβερνοασφάλεια των επιχειρήσεων

Το Μνημόνιο επισφραγίζει τη συνεργασία που ξεκίνησε ήδη ανάμεσα...

Τα καλύτερα και τα χειρότερα αεροδρόμια στην Ευρώπη το 2026

Πολύ χαμηλά για άλλη μια χρονιά το “Νίκος Καζαντζάκης”. Η...

Έρωτας με την πρώτη ματιά: Μύθος ή βιολογία;

Οι άνδρες ή οι γυναίκες ερωτεύονται πιο γρήγορα; Τι...

Στ’ Ανώγεια τα Ελληνικά και Κυπριακά Γεωπάρκα της UNΕSCO

Ξεκινάει αύριο Πέμπτη το 6ο Συνέδριο. Στ’ Ανώγεια ξεκινά αύριο...