Περιοδεία στην Κρήτη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στις 1 και 2 Ιουνίου

Η … Μαχή της Κρήτης “κλείδωσε” για τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου
Για μία ακόμη φορά οι πολιτικοί αρχηγοί επιλέγουν την τελευταία εβδομάδα των εκλογών για να κάνουν focus στην Κρήτη και, αφού περιοδεύσουν σε όλη την Ελλάδα, πριν τις τελευταίες εντυπώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έρχονται στο νησί για τη μεγάλη … Μάχη της Κρήτης!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως επιβεβαίωσε στο Cretalive, ο αναπληρωτής γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ στην Κρήτη, Γιώργος Επιτροπάκης, θα κάνει περιοδεία στην Κρήτη στις 1 και 2 Ιουνίου. Με μικρές και μεγάλες στάσεις σε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία του νησιού και με ομιλίες κατά περίσταση, όχι μαζικές αλλά επιλεγμένες, είτε σε κεντρικά σημεία είτε στα εκλογικά κέντρα του κόμματος στις στάσεις του Πρωθυπουργού.

Τις ίδιες ημέρες θα συμπέσει η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη με την επίσκεψη του Δημήτρη Κουτσούμπα στο Ηράκλειο. Ενώ έχει κλειδώσει η ημερομηνία της 1ης Ιουνίου για το Ηράκλειο μένει να καθοριστεί ο τόπος όπου ο γ.γ. του ΚΚΕ θα δώσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία.

Την ίδια ώρα η μάχη της Κεντροαριστεράς στο Ηράκλειο μεταφέρεται στις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας πριν τις εκλογές, οπότε Στέφανος Κασσελάκης και Νίκος Ανδρουλάκης θα δώσουν τη δική τους μάχη με διαφορά δύο 24ωρων. Ο Στέφανος Κασσελάκης, χωρίς ακόμη να έχει “κλειδώσει” οριστικά η ημερομηνία, θα βρεθεί στο Ηράκλειο την Τετάρτη 5 Ιουνίου, ενώ δεν έχει αποφασιστεί ακόμη ο χώρος της ομιλίας του στην πόλη.

Δύο ημέρες αργότερα, ο Νίκος Ανδρουλάκης στις 7 του μήνα θα βρεθεί ξανά στη γενέτειρά του, από όπου συνηθίζει να “κλείνει” τις προεκλογικές του παρουσίες, για την κεντρική του ομιλία πιθανότατα στο “σταυρό” της πόλης.https://www.cretalive.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.