Περιοδείες και συσκέψεις υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΚΚΕ στα Χανιά

Ημερομηνία:

Σήμερα Σάββατο 25 Μαΐου, ο Σάββας Βασιλειάδης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κόμματος, θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία Καντάνου στις 8μ.μ.

Την Κυριακή 26 Μαΐου, ο Γιώργος Στεφανάκης, πρόεδρος του ΔΣ τους Συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού Αττικής και υποψήφιος ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει από τις 2μ.μ. σε ξενοδοχεία στην Αγία Μαρίνα και το Κολυμπάρι.

Την Κυριακή 26 Μαΐου, η Κωνσταντίνα Κούνεβα, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει από τις 10.30 το πρωί σε ξενοδοχεία τους Πλατανιά και της Αγίας Μαρίνας.

Την ίδια μέρα, Κυριακή 26 Μαΐου, στις 7μ.μ. στο καφέ «Κήπος» ο Γιώργος Στεφανάκης και η Κωνσταντίνα Κούνεβα θα μιλήσουν σε σύσκεψη που οργανώνει η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ, με τίτλο: «Τώρα ΚΚΕ δυνατό απέναντι στις αντιλαϊκές αποφάσεις της ΕΕ και των κομμάτων της. Στον αγώνα για την ανατροπή τους!».

Τη Δευτέρα 27 Μαΐου, η Κ. Κούνεβα, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ θα περιοδεύσει στις 7.30π.μ. στα συνεργεία καθαριότητας του δήμου Πλατανιά και στις 9.30π.μ. στη ΔΕΔΙΣΑ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Χανίων:1ο Συνέδριο Δικτύου Φορέων Move It...

Ο Δήμος Χανίων ανακοινώνει ότι το 1ο Συνέδριο Δικτύου...

1η Γιορτή Παγωτού: Μια γλυκιά γιορτή για...

Η 1η Γιορτή Παγωτού, η οποία είναι αφιερωμένη κυρίως...

Δήμος Χανίων:1ο Συνέδριο Δικτύου Φορέων Move It...

Ο Δήμος Χανίων ανακοινώνει ότι το 1ο Συνέδριο Δικτύου...

1η Γιορτή Παγωτού: Μια γλυκιά γιορτή για...

Η 1η Γιορτή Παγωτού, η οποία είναι αφιερωμένη κυρίως...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Λασίθι:Ο Άγιος Νικόλαος φιλοξενεί το LOUX GNC 3on3 στις 19 και 20 Ιουνίου

Μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις street basketball στην Ελλάδα...

Δήμος Χανίων:1ο Συνέδριο Δικτύου Φορέων Move It Now

Ο Δήμος Χανίων ανακοινώνει ότι το 1ο Συνέδριο Δικτύου...

Π.Ε. Ηρακλείου: Έναρξη εφαρμογής δολωματικών ψεκασμών του προγράμματος δακοκτονίας έτους 2026

Η Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου γνωστοποιεί την...