Πέθανε η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη

Έφυγε από τη ζωή στα 68 της χρόνια η αγαπημένη ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη.
Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο από τον θάνατο της αγαπημένης ηθοποιού Τέτης Σχοινάκη στα 68 της χρόνια. Όπως αποκάλυψε η Άννα Φόνσου, η Τέτη Σχοινάκη πάλευε με τον καρκίνο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

«Έφυγες Τέτη μου αγαπημένη….ήρθα σήμερα από Θεσσαλονίκη για να σε δω αλλά δεν πρόλαβα… ίσως βρεθούμε σ έναν άλλο κόσμο.. μακριά από θλίψεις και αδιαφορία… Αντίο σεμνή μου φίλη…Σ αγαπώ» ήταν το μήνυμα με το οποίο την αποχαιρετά η Άννα Φόνσου μέσα από το «Σπίτι του Ηθοποιού» στο Instagram.

Η Άννα Φόνσου επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση μιλώντας τηλεφωνικά με τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό. «Της είχα τηλεφωνήσει χθες και της είπα ότι θα πάω σήμερα. Δεν πρόλαβα να την δω. Πέθανε πριν από δύο ώρες», είπε κλαίγοντας η Άννα Φόνσου.

Η μάχη της Τέτης Σχοινάκη
Ήταν πριν από λίγο καιρό που η Άννα Φόνσου είχε αποκαλύψει πως το Σπίτι του Ηθοποιού φροντίζει τη σπουδαία ηθοποιό Τέτη Σχοινάκη.

Το αγαπητό κορίτσι του καλλιτεχνικού στερεώματος, με το χαμόγελο που μαγνήτιζε τους πάντες και το πιο θανατηφόρο κορμί του ελληνικού σινεμά, είχε γίνει φάντασμα του εαυτού του, σύμφωνα με δημοσίευμα, καθώς είχε φτάσει να ζυγίζει 29 κιλά, χτυπημένο από βαριά ασθένεια. Νοσηλευόταν σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας.

Η επιθυμία της, όμως, ήταν να επιστρέψει στο σπίτι της στην περιοχή Γκράβα Κυψέλης και να ακολουθήσει εκεί τη θεραπεία της. Η Τέτη Σχοινάκη, που είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Σωτηρία, άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Δευτέρας, στο σπίτι της.

Ποια είναι η Τέτη Σχοινάκη
Η Τέτη Σχοινάκη γεννήθηκε στις 24 Απριλίου και είναι Ελληνίδα ηθοποιός με πολλές συμμετοχές σε βιντεοταινίες του 1980, αλλά και σε θεατρικές παραστάσεις.

«Και ζω ακόμη. Σας την έφερα τώρα. Κάθε ηλικία έχει τα δικά της. Μεγαλώνοντας, κερδίζεις άλλα πράγματα. Δεν μπορείς στα 50 και στα 60 να έχεις το κορμί που είχες στα 25, αναμφίβολα. Αυτό που θαυμάζω στους ανθρώπους είναι η γοητεία που μπορεί να εκπέμπει ο καθένας. Αυτό δεν αλλάζει με τα χρόνια. Εχω γνωρίσει άτομα που έχουν φτάσει στα 80 και είναι το ίδιο γοητευτικά, με άλλα, βέβαια, μέτρα και σταθμά. Ίσως είναι το μόνο αγέραστο πράγμα στον άνθρωπο, γιατί πηγάζει από μέσα του», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της.

Τα σχόλια είναι κλειστά.