Πέτσας : Η σύζυγός μου έχει κοροναϊό, εξ αποστάσεως η κυβερνητική ενημέρωση

Ημερομηνία:

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Facebook πως η σύζυγός του είναι θετική στον κοροναϊό, και αυτό θα αλλάξει τον τρόπο που ο ίδιος θα ενημερώνει τους πολιτικούς συντάκτες.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook: «Η σύζυγός μου εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα και θεωρήσαμε σκόπιμο να εξεταστούμε και οι δυο για τον κοροναϊό (COVID-19).

Το Ινστιτούτο Παστέρ απεφάνθη προ ολίγου ότι εγώ είμαι αρνητικός, αλλά η σύζυγός μου είναι θετική στον #covid_19.

Εγώ και τα παιδιά δεν έχουμε κανένα σύμπτωμα, ενώ η σύζυγός μου είναι καλά και παραμένει απομονωμένη από την υπόλοιπη οικογένεια. #Μένουμε_σπίτι λοιπόν τις επόμενες ημέρες.

Θα συνεχίσω την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, τις εμφανίσεις μου και τα υπόλοιπα καθήκοντά μου εξ’ αποστάσεως, τηλεφωνικά ή/και με ηλεκτρονικό τρόπο.

Θα αντιμετωπίσουμε όλοι τον #covid_19 ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας».Η σύζυγός μου εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα και θεωρήσαμε σκόπιμο να εξεταστούμε και οι δυο για τον κορονοϊό (COVID-19).
Το Ινστιτούτο Παστέρ απεφάνθη πρό ολίγου ότι εγώ είμαι αρνητικός, αλλά η σύζυγός μου είναι θετική στον #covid_19. Εγώ και τα παιδιά δεν έχουμε κανένα σύμπτωμα, ενώ η σύζυγός μου είναι καλά και παραμένει απομονωμένη από την υπόλοιπη οικογένεια.
#Μένουμε_σπίτι λοιπόν τις επόμενες ημέρες.
Θα συνεχίσω την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, τις εμφανίσεις μου και τα υπόλοιπα καθήκοντά μου εξ’ αποστάσεως, τηλεφωνικά ή/και με ηλεκτρονικό τρόπο.
Θα αντιμετωπίσουμε όλοι τον #covid_19 ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ληξιπρόθεσμα χρέη: Νέα ρύθμιση 72 δόσεων, άρση...

Νέα μέτρα για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς εφορία και...

Συνταγματική αναθεώρηση: Κατατίθεται η πρόταση της ΝΔ...

Με την κατάθεση της επίσημης πρότασης της Νέας Δημοκρατίας...

Ληξιπρόθεσμα χρέη: Νέα ρύθμιση 72 δόσεων, άρση...

Νέα μέτρα για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς εφορία και...

Συνταγματική αναθεώρηση: Κατατίθεται η πρόταση της ΝΔ...

Με την κατάθεση της επίσημης πρότασης της Νέας Δημοκρατίας...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Κύπρος γίνεται η έκτη χώρα της ΕΕ που εντάσσεται στο πρόγραμμα SAFE

«Δεν υπάρχει χρόνος για αναμονή. Άλλη μια χώρα βρίσκεται...

Πέθανε ο Νάσος Αθανασίου

Ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Νάσος Αθανασίου πέθανε σε...

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Τετάρτη 3 Ιουνίου

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τετάρτη 3 Ιουνίου,...

Εθνική Ελλάδας: Με μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη του Μάριου Οικονόμου

Οι Έλληνες διεθνείς θα τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου...