Πέτσας: Κοντά στο τέλος των SMS – Πότε θα ξεκινήσει η συζήτηση για τα προνόμια εμβολιασμένων

Ημερομηνία:

Μπορούμε σιγά σιγά να ανοίγουμε χωρίς να έχουμε κοινωνικό ρίσκο τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

Ανέφερε πως είμαστε κοντά το τέλος του SMS αλλά επεσήμανε ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί με τις πολλές κοινωνικές συναναστροφές.

Ο κ. Πέτσας σημείωσε στο ΣΚΑΪ πως μέχρι τέλος του μήνα θα έχουν λυθεί τα προβλήματα με τα self test, τα οποία χαρακτήρισε ως ένα σημαντικό εργαλείο για το άνοιγμα.

Πότε θα συζητάμε για προνόμια εμβολιασμένων
Για τα προνόμια στους εμβολιασμένους ο κ. Πέτσας ανέφερε πως «όταν έχουμε περιορισμένο αριθμό εμβολίων δεν μπορούμε να συζητάμε για προνόμια σε ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί γιατί δεν ήταν διαθέσιμα για όλους. Όσο πλησιάζουμε σε ένα ποσοστό που τα εμβόλια θα είναι περισσότερα από τους ανθρώπους που θα επιθυμούν να το κάνουν ναι τότε θα πρέπει να υπάρχουν κάποια κίνητρα.

Ο υπουργός σημείωσε πως εξετάζεται το ενδεχόμενο να θεωρούνται πλήρως εμβολιασμένοι όσοι έχουν νοσήσει από τον κοροναϊό και έχουν κάνει την μία μόνο δόση του εμβολίου.

Για το εμβόλιο της Astrazeneca ανέφερε πως η επικοινωνιακή διαχείριση δεν ήταν κατάλληλη και η Ευρώπη δεν πρέπει να δίνει αντιφατικά μηνύματα.

Οργή για την άγρια δολοφονία της 20χρονης
Σχετικά με την άγρια δολοφονία της 20χρονης μητέρας ο κ. Πέτσας αφού εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια της εκλιπούσας ανέφερε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί στον καθέναν από εμάς, ότι στην κοινωνία κυριαρχούν 2 συναισθήματα σε σχέση με αυτό, η θλίψη και η οργή και ότι η κυβέρνηση συζητά την αυστηροποίηση της ποινικής αντιμετώπισης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Νόμος Κατσέλη: Ιστορική ανατροπή με «κούρεμα» τόκων...

Σημαντική αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού των δόσεων για δανειολήπτες...

ΕΟΤ: Δράσεις για την προβολή της Ελλάδας...

Oι δράσεις υλοποιήθηκαν από την Υπηρεσία ΕΟΤ Πολωνίας σε...

Νόμος Κατσέλη: Ιστορική ανατροπή με «κούρεμα» τόκων...

Σημαντική αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού των δόσεων για δανειολήπτες...

ΕΟΤ: Δράσεις για την προβολή της Ελλάδας...

Oι δράσεις υλοποιήθηκαν από την Υπηρεσία ΕΟΤ Πολωνίας σε...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Νόμος Κατσέλη: Ιστορική ανατροπή με «κούρεμα» τόκων – Πώς σταθεροποιούνται οι δόσεις για 100.000 πολίτες

Σημαντική αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού των δόσεων για δανειολήπτες...

Νέα άφιξη μεταναστών στην Κρήτη – Εντοπίστηκε σκάφος με 35 άτομα στον Κουδουμά

Δεν έχουν τέλος οι μεταναστευτικές ροές προς την Κρήτη,...

ΕΟΤ: Δράσεις για την προβολή της Ελλάδας στην πολωνική τουριστική αγορά

Oι δράσεις υλοποιήθηκαν από την Υπηρεσία ΕΟΤ Πολωνίας σε...

Τρεις καταδικαστικές αποφάσεις-σταθμός από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου κατά της Ελλάδας

Παραβίαση του δικαιώματος στην οικογενειακή ζωή και του δικαιώματος...