Πισώπλατη επίθεση κουκουλοφόρων σε μαθητή λυκείου

Ημερομηνία:

Ένας Λαρισαίος μαθητής λυκείου της πόλης, δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλα τύπου «full face» και μάλιστα μέρα μεσημέρι, σε υπαίθριο χώρο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο μαθητής της τρίτης Λυκείου, επέστρεφε στο σπίτι του λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι. Ευρισκόμενος στην πλατεία του Αγίου Αντωνίου, δέχθηκε πισώπλατα επίθεση από τρία άτομα, τα οποία φορούσαν τις προαναφερθείσες κουκούλες.

Μάλιστα, ο ένας εκ των δραστών τον χτύπησε με μεταλλικό αντικείμενο στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ κοντά στο ένα του μάτι και να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου και νοσηλεύτηκε για μερικές ώρες.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr άγνωστα τα κίνητρα των δραστών, αν και υπάρχουν υπόνοιες για αντίποινα μετά από έναν γεμάτο ένταση μαθητικό αγώνα που είχε λάβει χώρα μεταξύ του λυκείου του θύματος και ενός άλλου σχολείου της Λάρισας.

Άγνωστο παραμένει, αν οι γονείς του μαθητή κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία ή κινήθηκαν νομικά.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Άγιο Φως: Στο Ισραήλ η ελληνική αποστολή...

Στη διαδικασία μεταφοράς του Αγίου Φωτός από τους Αγίους...

Μεγάλο Σάββατο: Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων...

Την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα καταστήματα και...

Άγιο Φως: Στο Ισραήλ η ελληνική αποστολή...

Στη διαδικασία μεταφοράς του Αγίου Φωτός από τους Αγίους...

Μεγάλο Σάββατο: Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων...

Την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα καταστήματα και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Άγιο Φως: Στο Ισραήλ η ελληνική αποστολή – Τι ώρα αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα

Στη διαδικασία μεταφοράς του Αγίου Φωτός από τους Αγίους...

Δήμος Ρεθύμνης:Ευχαριστήριο για προσφορά στέγης σε αστέγους

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρεθύμνης και η...

Μεγάλο Σάββατο: Τι σηματοδοτεί η Πρώτη Ανάσταση – Το θεολογικό μήνυμα, οι παραδόσεις και τα έθιμα

Η Πρώτη Ανάσταση τελείται το, Μεγάλο Σάββατο, σηματοδοτώντας την...