Η Πισπιρίγκου προσπαθούσε να παραπλανήσει και τους γιατρούς – Είχε στείλει… 180 «σήματα» για την Τζωρτζίνα

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση - θρίλερ της Πάτρας φέρνει στη δημοσιότητα ο Βασίλης Λαμπρόπουλος

Η Πισπιρίγκου προσπαθούσε να παραπλανήσει και τους γιατρούς – Είχε στείλει… 180 «σήματα» για την Τζωρτζίνα

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση – σοκ της Πάτρας έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αποκαλύπτει στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθούσε να πείσει τους γιατρούς ότι η Τζωρτζίνα έπασχε από αρρυθμίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η 33χρονη μητέρα είχε στείλει 180 «σήματα» στους γιατρούς, προκειμένου να τους δείξει ότι η 9χρονη κόρη της είχε καρδιολογικά προβλήματα, ούτως ώστε να τους πείσει ότι το πρόβλημα υγείας της Τζωρτζίνας είναι παθολογικό.

Όπως αναφέρει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, σήμερα κατέθεσε ένας από τους σημαντικότερους γιατρούς του Ωνασείου νοσοκομείου, ο οποίος κλήθηκε για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Για αυτά τα σήματα του απινιδωτή.

Η… περίεργη σύμπτωση

Το πιο σημαντικό όμως είναι πως τη μοιραία μέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας στις 2 το μεσημέρι είχε πάλι προσπαθήσει να μεταδώσει δεδομένα. Πρόκειται για την ώρα που συμπίπτει με την ώρα χορήγησης της κεταμίνης.

Μετά από 20 λεπτά, το άτυχο κορίτσι παθαίνει ανακοπή και στη συνέχεια η μητέρα ειδοποιεί τους γιατρούς με τον γνωστό ράθυμο τρόπο που έχουν περιγράψει οι γιατροί.

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ

Οι δραματικές προσπάθειες που έκανε ο ίδιος γιατρός για να σώσει την Τζωρτζίνα και την Μαλένα
Παράλληλα, όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο ίδιος γιατρός του νοσοκομείου Παίδων είχε κάνει ανάνηψη στην Τζωρτζίνα και στην Μαλένα.

Όταν η Μαλένα έπαθε ανακοπή κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στο νοσοκομείο Παίδων τον Απρίλιο του 2019 ο γιατρός έσπευσε να της κάνει ανάνηψη. Κατέβαλλε τιτάνιες προσπάθειες για να την σώσει, χωρίς όμως να το καταφέρει…

Το σενάριο επαναλαμβάνεται και τον Ιανουάριο του 2022, όταν η Τζωρτζίνα παρουσίασε το μοιραίο επεισόδιο μετά τη χορήγηση της κεταμίνης από την Ρούλα Πισπιρίγκου. Ο ίδιος γιατρός έσπευσε να σώσει την 9χρονη, όμως το κορίτσι έφυγε από τηγ ζωή.

Ο συγκεκριμένος γιατρός ανέφερε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε μία περίεργη συμπεριφορά που του κίνησε τις υποψίες.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητούσε στο διαδίκτυο τοξικές και αναισθητικές ουσίες

Ακόμα, ύστερα από την άρση του απορρήτου που έγινε στα κινητά τηλέφωνα και στο τάμπλετ αποδείχθηκε πως η 33χρονη κατηγορούμενη, τρεις μέρες πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας αναζητούσε στο διαδίκτυο τοξικές ουσίες.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η κατηγορουμένη είχε προβεί πριν το θάνατο της 9χρονης κόρης σε αναζήτηση τοξικών και αναισθητικών ουσιών και συγκεκριμένα τρεις ημέρες πριν,της ήρθαν από τη Google προσφορές για κεταμίνη.

Για την ώρα δεν έχει διαπιστωθεί ο τρόπος αγοράς τους.

Τα νέα δεδομένα δείχνουν πως η κατηγορουμένη είπε ψέματα στην αστυνομία πως αναζήτησε για πρώτη φορά την ουσία, όταν αποκαλύφθηκε στην τηλεόραση, ενώ πιθανότατα αυτός να ήταν και ο λόγος που ζήτησε να θαφτεί το τάμπλετ μαζί με την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Παράλληλα, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο η 33χρονη να έχει κάνει αναζήτηση αναισθητικών ουσιών και σε προγενέστερο χρόνο, ουσίες που μπορεί να προκάλεσαν τα συμπτώματα που παρουσίαζε η Τζωρτζίνα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.