Πλήρης η πανεπιστημιοποίηση του ΤΕΙ Κρήτης

Εγκρίθηκε η πλήρης πανεπιστημιοποίηση του ΤΕΙ Κρήτης από την Επιτροπή “Γαβρόγλου” - “Το πόρισμα που θα κατατεθεί θα είναι προϊόν ευρείας συναίνεσης σε όσα δε επιμέρους σημεία καταγραφούν διαφωνίες ή επιφυλάξεις αυτές θα αποτυπωθούν με σαφήνεια και πλήρη διαφάνεια στο τελικό πορισματικό κείμενο”

Πλήρης η πανεπιστημιοποίηση του ΤΕΙ Κρήτης . Εγκρίθηκε η πλήρης πανεπιστημιοποίηση του ΤΕΙ Κρήτης από την Επιτροπή “Γαβρόγλου” ….

Να συγγράψουν τις επόμενες ημέρες το πόρισμά τους που θα καταθέσουν στον υπουργό Παιδείας, αποφάσισαν τα μέλη της Επιτροπής “Γαβρόγλου” στη σημερινή τέταρτη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Παιδείας.

Το πόρισμα , όπως αναφέρει σημερινό ανακοινωθέν της Επιτροπής “Γαβρόγλου”, θα εισηγείται την πλήρη πανεπιστημιακή μετεξέλιξη του ΤΕΙ Κρήτης, βάσει των ακαδημαϊκών κριτηρίων που είχαν εκ των προτέρων τεθεί, και θα αποτυπώνει την προτεινόμενη διάρθρωση των ακαδημαϊκών του μονάδων.

Αποτελεί κοινή διαπίστωση των μελών της , τονίζεται στο ανακοινωθέν, ότι η Επιτροπή εργάσθηκε σε συνθήκες μιας πολύ γόνιμης ακαδημαϊκής συνεργασίας με πολύωρες συνεδριάσεις στις οποίες εξετάσθηκαν λεπτομερώς και σε βάθος όλα τα θέματα που ετέθησαν τόσο από τα εσωτερικά όσο και από τα εξωτερικά μέλη της.

Το πόρισμα που θα κατατεθεί ,καταλήγει το ανακοινωθέν, θα είναι προϊόν ευρείας συναίνεσης σε όσα δε επιμέρους σημεία καταγραφούν διαφωνίες ή επιφυλάξεις αυτές θα αποτυπωθούν με σαφήνεια και πλήρη διαφάνεια στο τελικό πορισματικό κείμενο, όπως άλλωστε υπαγορεύει η ακαδημαϊκή δεοντολογία.

Το ανακοινωθέν το υπογράφουν τα μέλη της Επιτροπής “Γαβρόγλου”

Ηλίας Γεωργαντάς

Νικόλαος Κατσαράκης

Ελένη Βογιατζή

Μανώλης Δρακάκης

Θρασύβουλος Μανιός

Γεώργιος Παναγιωτάκης

Νεκτάριος Παπαδογιάννης

Ιωάννης Σαριδάκης

Νεκτάριος Ταβερναράκης

Αναστάσιος Τσίνας

Χρήστος Φλώρος

Τα σχόλια είναι κλειστά.