Πολιτική δραστηριότητα Κ.Ο Ηρακλείου του ΚΚΕ

Ημερομηνία:

Η Τ.Ε. Ηρακλείου του ΚΚΕ μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτικής δραστηριότητας συνεχίζει το πλατύ πολιτικό άνοιγμα με Συσκέψεις και εκδηλώσεις απευθύνοντας κάλεσμα για αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ και την ενίσχυσή του παντού.
Συγκεκριμένα:

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί:

• Σύσκεψη στην Παλιά Λαχαναγορά, στις 20:00, με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτή Ηρακλείου.
• Σύσκεψη στο Καφενείο “Ντεκές” (Πρώην Μαστρακούλη) στα Νέα Αλάτσατα, στις 19:00, με ομιλήτρια την Λίνα Ανδρουλάκη, μέλος του Τομεακού Γραφείου Ηρακλείου του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Σύσκεψη στη μουσική σκηνή Νυν και Αεί, στις 18:00, με ομιλήτρια την Κατερίνα Μπακέλα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη Συναυλία – Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη «Αυτές οι καρδιές δεν βολεύονται, παρά μόνο στο δίκιο», στο κινηματοθέατρο Αστόρια, με τους Βασίλη Λέκκα, Τάσο Ψαλλιδάκη και τον Γιώργο Σάλταρη στο πιάνο. Θα μιλήσει η Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υπεύθυνη του Τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Γιατί κλείνει για μια εβδομάδα ο κύριος...

Τι θα γίνει με τις πτήσεις στο διάστημα που...

Τραγωδία στην Κρήτη: Μπροστά στον πατέρα και...

Την τελευταία του πνοή άφησε 27χρονος κυνηγός στο Ηράκλειο...

Γιατί κλείνει για μια εβδομάδα ο κύριος...

Τι θα γίνει με τις πτήσεις στο διάστημα που...

Τραγωδία στην Κρήτη: Μπροστά στον πατέρα και...

Την τελευταία του πνοή άφησε 27χρονος κυνηγός στο Ηράκλειο...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Κρητικιά που έκανε το λάδι «επιστήμη»

Η Ελευθερία Γερμανάκη, διεθνής κριτής ελαιολάδου και διευθύντρια του...

5 ορόσημα του 2025 που αλλάζουν το νόημα της θεραπείας – Η Ιατρική στο κατώφλι της Ψηφιακής Βιολογίας

Ανίατες νόσοι μετατρέπονται σε διαχειρίσιμες καταστάσεις και η στατιστική...

Δράση συλλογής ρούχων και υπόδησης στο Ρέθυμνο

ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ - ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ...