Πολιτική δραστηριότητα Κ.Ο Ηρακλείου του ΚΚΕ

Η Τ.Ε. Ηρακλείου του ΚΚΕ μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτικής δραστηριότητας συνεχίζει το πλατύ πολιτικό άνοιγμα με Συσκέψεις και εκδηλώσεις απευθύνοντας κάλεσμα για αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ και την ενίσχυσή του παντού.
Συγκεκριμένα:

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί:

• Σύσκεψη στην Παλιά Λαχαναγορά, στις 20:00, με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτή Ηρακλείου.
• Σύσκεψη στο Καφενείο “Ντεκές” (Πρώην Μαστρακούλη) στα Νέα Αλάτσατα, στις 19:00, με ομιλήτρια την Λίνα Ανδρουλάκη, μέλος του Τομεακού Γραφείου Ηρακλείου του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Σύσκεψη στη μουσική σκηνή Νυν και Αεί, στις 18:00, με ομιλήτρια την Κατερίνα Μπακέλα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη Συναυλία – Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη «Αυτές οι καρδιές δεν βολεύονται, παρά μόνο στο δίκιο», στο κινηματοθέατρο Αστόρια, με τους Βασίλη Λέκκα, Τάσο Ψαλλιδάκη και τον Γιώργο Σάλταρη στο πιάνο. Θα μιλήσει η Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υπεύθυνη του Τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.