Πολιτική δραστηριότητα Κ.Ο Ηρακλείου του ΚΚΕ

Η Τ.Ε. Ηρακλείου του ΚΚΕ μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτικής δραστηριότητας συνεχίζει το πλατύ πολιτικό άνοιγμα με συσκέψεις, εκδηλώσεις και περιοδείες σε χώρους δουλειάς απευθύνοντας κάλεσμα συμπόρευσης και ενίσχυσης του ΚΚΕ παντού. Συγκεκριμένα:

– Την Τρίτη 7/2 θα πραγματοποιηθεί:

Σύσκεψη με εργαζόμενους του εργοταξίου Καστελίου, στις 7:00μμ, στο μεζεδοπωλείο «Ντόκος» στο Ηράκλειο, με κεντρικό ομιλητή τον Γιάννη Γωνιανάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

– Την Τετάρτη 8/2 θα πραγματοποιηθεί:

Σύσκεψη της Κομματικής Οργάνωσης ΕΒΕ του ΚΚΕ με τίτλο: «Συμπόρευση τώρα με το ΚΚΕ ενάντια στην ακρίβεια, την ενεργειακή φτώχεια και τους πλειστηριασμούς», στις 6:30μμ, στο μεζεδοπωλείο «Ντόκος» στο Ηράκλειο, με κεντρική ομιλήτρια την Μαρία Κυπραίου, μέλος του Τομεακού Γραφείου Ηρακλείου του ΚΚΕ.

– Την Πέμπτη 9/2 θα πραγματοποιηθεί:

Περιοδεία στην επιχείρηση Candia Nuts, στις 12:00μμ, με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ.

– Την Παρασκευή 10/2 θα πραγματοποιηθούν:

Περιοδεία στους οικίσκους των σεισμόπληκτων, στις 6:30μμ, στο Αρκαλοχώρι, με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ.

Πολιτική εκδήλωση- συνεστίαση της Κομματικής Οργάνωσης Χερσονήσου- Μινώα του ΚΚΕ με τίτλο: «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, στον δρόμο της ανατροπής, με ΚΚΕ πιο δυνατό», στις 8:00μμ, στο εστιατόριο «Del Mondo» στο Αρκαλοχώρι, με κεντρικό ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει γλέντι με τους Σακαβέλη Νίκο (μπουζούκι, φωνή), Ζηδιανάκη Νίκο (αρμόνιο) και Διαμαντίδη Γιάννη (φωνή).

– Την Κυριακή 12/2 θα πραγματοποιηθεί:

Πολιτική εκδήλωση της Κομματικής Οργάνωσης Υγείας του ΚΚΕ με τίτλο: «Ισχυρό ΚΚΕ και οργανωμένος λαός, εγγύηση για τη ζωή και την υγεία στο ύψος των αναγκών μας», στις 6:00μμ, στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, με κεντρική ομιλήτρια την Αφροδίτη Ρέτζιου, μέλος του Τμήματος Υγείας της ΚΕ του ΚΚΕ και πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.