Πολιτική δραστηριότητα Κ.Ο Ηρακλείου του ΚΚΕ

Η Τ.Ε. Ηρακλείου του ΚΚΕ μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτικής δραστηριότητας συνεχίζει το πλατύ πολιτικό άνοιγμα με περιοδείες και συγκεντρώσεις σε χωριά και λαϊκές γειτονιές, με σύνθημα : «Τόλμησε στον αγώνα μαζί με το ΚΚΕ. Ασπίδα για το τώρα και ελπίδα για το αύριο!». Συγκεκριμένα:

Την Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί πολιτική συγκέντρωση των Κ.Ο. Ηρακλείου στην κεντρική πλατεία Λιμένα Χερσονήσου, στις 19.30 , με ομιλήτρια την Ανδρουλάκη Λίνα, μέλος του Τομεακού Γραφείου Ηρακλείου του ΚΚΕ.
Το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία Αρχανών στις 19.00, με ομιλητή τον Συντυχάκη Μανώλη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, βουλευτή Ηρακλείου.
Επίσης, στα πλαίσια της πολύμορφης δραστηριότητας της ΤE Ηρακλείου του ΚΚΕ:
Την Τρίτη 13 Σεπτέμβρη στην πλατεία Αγίου Νικολάου Αλικαρνασσού στις 19.00, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της έκδοσης : «1922. Ιμπεριαλιστική Εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», επιμέλειας του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ με ομιλητή τον Αντύπα Μηνά, υποψήφιο Διδάκτορα του Παν/μίου Κρήτης και συνεργάτη του τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.