Πολιτική δραστηριότητα της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ και οι Κομματικές Οργανώσεις της διοργανώνουν μια σειρά εκδηλώσεων στα πλαίσια του Πολιτικού τους ανοίγματος. Πιο συγκεκριμένα:
Παρασκευή 13 Γενάρη: Η ΚΟΒ Κισσάμου διοργανώνει πολιτική εκδήλωση-συνεστίαση με θέμα: «Τόλμησε στον αγώνα μαζί με το ΚΚΕ! “Ασπίδα” για το τώρα και ελπίδα για το αύριο!», στις 8μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου στο Έλος Κισσάμου. Θα μιλήσει ο Αλέκος Μαρινάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και Περιφερειακός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση.
Σάββατο 14 Γενάρη: Η ΚΟΒ Σελίνου διοργανώνει εκδήλωση συνεστίαση με θέμα: «Τόλμησε στον αγώνα μαζί με το ΚΚΕ! “Ασπίδα” για το τώρα και ελπίδα για το αύριο!», στις 7.30μ.μ. στο Καφενείο Αντιγόνη στην Κουντούρα Σελίνου. Θα μιλήσουν ο Αλέκος Μαρινάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και Περιφερειακός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση και ο Μίλτος Κλωνιζάκης, υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στις εκλογές του 2019.
Κυριακή 15 Γενάρη: Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο Χανίων της ΚΝΕ κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο BRAS DE FRERES, στις 8.30μ.μ. Μουσικά την εκδήλωση θα πλαισιώσουν το συγκρότημα του Γιάννη Χίνου και οι ΥΑΛΟΦΟΡΟΙ BAND.
Δευτέρα 16 Γενάρη: Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη-συζήτηση με θέμα: «Ακρίβεια, ενεργειακή φτώχεια, πλειστηριασμοί. Οι αυτοαπασχολούμενοι, οι μικροί ΕΒΕ αντιστεκόμαστε! ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ! ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ!», στις 6.30μ.μ. στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, στον 4ο όροφο. Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος ΕΒΕ της ΚΕ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.